Διαρροή αερίου είναι πιθανόν η αιτία της ισχυρής έκρηξης στη λεωφόρο Συγγρού, που ισοπέδωσε τα πάντα.
Μάλιστα η Πυροσβεστική ζήτησε να εκκενωθεί η περιοχή υπό το φόβο νέων εκρήξεων. Τα πάντα έχουν διαλυθεί και η Πυροσβεστική κατάφερε να θέσει υπό μερικό έλεγχο την φωτιά που προκλήθηκε.
Από την έκρηξη τραυματίστηκε ένας άντρας 78 ετών, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο, και φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.
Το ευτύχημα ήταν, όπως είπαν εργαζόμενοι στην περιοχή, ότι σήμερα ήταν γενική αργία και η πλειοψηφία των επιχειρήσεων στην περιοχή είναι κλειστές.
Το newsit.gr σας παρουσιάζει βίντεο ντοκουμέντο το οποίο μας έστειλε αναγνώστης μας από την περιοχή του Ψυρρή.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Θεοφάνεια ή Θεοφάνια; Τι απαντά ο Γιώργος Μπαμπινιώτης
«Άρουρα»: Tι σημαίνει η αρχαία λέξη και τι περιγράφει;
Σαρώνει ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ το Γενάρη του 2026 η πιο εύκολη Πιστοποίηση Ιταλικών για το ΑΣΕΠ
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom