Νέα μέτρα: Πρόταση να μπαίνουν με rapid και διπλή μάσκα στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι
Η Ματίνα Παγώνει προτείνει να μπαίνουν με μάσκα και rapid test στα σούπερ μάρκετ οι ανεμβολίαστοι, ενώ εφιστά την προσοχή στα εορταστικά τραπέζια των Χριστουγέννων

Υπέρ της υποχρεωτικής χρήσης της μάσκας για όλους και στους εξωτερικούς χώρους τάχθηκε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.

Μάλιστα, πρότεινε οι ανεμβολίαστοι να μπαίνουν στα σούπερ μάρκετ με rapid test και διπλή μάσκα, τονίζοντας ότι στα σούπερ μάρκετ δεν γίνεται πάντα να εφαρμοστεί ο κανόνας ένα άτομο ανά 8 τ.μ., οι πολίτες πάνε κάθε εβδομάδα και συνεπώς είναι κάτι που θα πρέπει να εξεταστεί από τις επιτροπές.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι δεν χρειάζονται άλλα περιοριστικά μέτρα, αφού έχουν προκαλέσει κούραση στον κόσμο και πως εάν εφαρμοστούν όσα ήδη ισχύουν «όλα θα πάνε μια χαρά». Τέλος, είπε ότι δεν θα πρέπει να ξαναγίνει συζήτηση περί lockdown ακόμη και για ανεμβολίαστους μόνο και τα μέτρα αυτά να είναι τα τελευταία.

Χριστούγεννα: Προσοχή στα εορταστικά τραπέζια

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εκτίμησε ότι τα Χριστούγεννα θα είναι δύσκολα με σχεδόν 600 άτομα στις ΜΕΘ και με θανάτους, σαν να χάνουμε σχεδόν δύο πούλμαν. Συνέστησε προσοχή στα εορταστικά τραπέζια που θα γίνουν.

«Η τρίτη δόση είναι αυτή που θα σώσει την ιστορία όλη» ανέφερε η Μ. Παγώνη και παράλληλα απηύθυνε έκκληση και στους πολίτες που δεν έχουν ακόμη κάνει την πρώτη, διευκρινίζοντας ότι δεν αναφέρεται στους αρνητές αλλά σε όσους φοβούνται.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα