nosokomeio-meth
INTIME NEWS/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
«Μας λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο για να πεθάνουν…» - Τι καταγγέλλει ο ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη

«Δυο πράγματα είναι άπειρα το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία», λέει μια διάσημη ρήση, η οποία δεν ανήκει απαραίτητα στον Αϊνστάιν αλλά ταιριάζει απόλυτα με τις αφηγήσεις υγειονομικών στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι υγειονομικοί έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με αρνητές του κορονοϊού και με ακραίες συμπεριφορές, στη διάρκεια της μάχης που δίνουν με την πανδημία.

Τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν καθημερινά περιέγραψε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, Παναγιώτης Τουχτίδης, μιλώντας στον Real Fm 107,1 Θεσσαλονίκης.

«Ακούμε καθημερινά σημεία και τέρατα. Αντιμετωπίζουμε την τρέλα του καθενός», δήλωσε ο Π. Τουχτίδης και ανέφερε περιστατικά αρνητών που πετούν τις μάσκες οξυγόνου και βγαίνουν στους διαδρόμους ή βιντεοσκοπούν με τα κινητά τηλέφωνα νοσηλευτές και γιατρούς την ώρα που διασωληνώνουν ασθενείς.

Στη συνέχεια, επικαλέστηκε δηλώσεις αρνητών που σοκάρουν: «Μας λένε ότι τους δίνουμε ασετιλίνη αντί για οξυγόνο για να πεθάνουν…».

Ο Π. Τουχτίδης μίλησε και για την τελευταία εφημερία στο Παπαγεωργίου, που έληξε το πρωί της Δευτέρας (15.11.2021), υποστηρίζοντας ότι στα επείγοντα προσήλθαν πάνω από 700 άτομα, από τα οποία το 30% με υποψία για covid-19.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dypa
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων
Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα 3 νέα επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης ανέργων της ΔΥΠΑ σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για προγράμματα κατάρτισης ανέργων