«Χάσαμε τρεις 20χρονους μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι», αναφέρει σε ανάρτησή της η Μ. Γκάγκα

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η η πνευμονονολόγος και αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα αναφέρει πως μέσα σε μία εβδομάδα καταγράφηκαν τρεις θανάτοι από κορονοϊό ανθρώπων κάτω των 30 ετών. 

Η Μ. Γκάγκα καλεί τους νέους να εμβολιαστούν και αναφέρει, επίσης, στην ανάρτησή της πως πολύ σύντομα θα υπάρξει τηλεφωνική γραμμή για όσους θέλουν να μιλήσουν με τους ειδικούς και να λύσουν τις απορίες που έχουν για το εμβόλιο του κορονοϊού.

Όπως αναφέρει, «πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορονοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας.»

Δείτε την ανάρτηση:


 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber