Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες
Πού θα εκδηλωθούν οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Άστατος καιρός θα επικρατήσει σήμερα, με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.

Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις της ημέρας εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Εύβοια.

Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, από αύριο Κυριακή αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα. 

Αναλυτικότερα, αύριο Κυριακή 10 Οκτωβρίου, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), την ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες και βαθμιαία την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εξακολουθήσουν στις προαναφερθείσες περιοχές, θα επεκταθούν στην κεντρική Στερεά και τη δυτική Θεσσαλία. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και τα κεντρικά και μέχρι το απόγευμα και στη Μακεδονία.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ο καιρός στη χώρα θα παρουσιάσει και νέα επιδείνωση στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κωνσταντίνος Σινάνης
25η Μαρτίου: Ο δήμαρχος του Άη Στράτη στην παρέλαση μετά τη μάχη με τον καρκίνο
Κωνσταντίνος Σινάνης: Ο Δήμαρχος-μαχητής στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου – «Νίκησα τον όγκο, προσέχετε την πρόληψη»
25η Μαρτίου: Ο δήμαρχος του Άη Στράτη στην παρέλαση μετά τη μάχη με τον καρκίνο
εκπαίδευση
Αξιολόγηση: Στο Πειθαρχικό εκπαιδευτικοί στη Λακωνία για συμμετοχή σε απεργία – αποχή
Αντιδράσεις και κινητοποιήσεις από εκπαιδευτικούς φορείς που κάνουν λόγο για ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης
Αξιολόγηση: Στο Πειθαρχικό εκπαιδευτικοί στη Λακωνία για συμμετοχή σε απεργία – αποχή