Συνελήφθη, την Τρίτη 20 Ιουλίου, με ένταλμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 74χρονη, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 82χρονου συζύγου της.
Η σορός του άτυχου ηλικιωμένου είχε εντοπιστεί στις 21 Νοεμβρίου 2020, μέσα σε διαμέρισμα, στο Παγκράτι, όπου διέμενε με την κατηγορούμενη.
Από τη νεκροτομή που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του 82χρονου προκλήθηκε από στραγγαλισμό. Ακολούθησε αστυνομική έρευνα από την οποία προέκυψε ότι η 74χρονη η οποία, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, ήταν η δράστιδα της ανθρωποκτονίας.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!
Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν
Alfavita Newsroom