Στη φυλακή 50χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε την ανήλικη ανιψιά του
Στις φυλακές Γρεβενών 50χρονος που κατηγορείται ότι επί έξι χρόνια βίαζε την ανήλικη ανιψιά του

Στις φυλακές Γρεβενών κρατείται 50χρονος που κατηγορείται ότι επί έξι χρόνια βίαζε την ανήλικη ανιψιά του. Η υπόθεση έγινε γνωστή τον περασμένο μήνα, όταν η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 50χρονου.

Είχε προηγηθεί καταγγελία της 17χρονης σήμερα παθούσας στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης που διενήργησε την αστυνομική έρευνα. Καθώς, ο κατηγορούμενος όμως διαμένει στο εξωτερικό δεν κατέστη εφικτή η σύλληψή του. Τα ίχνη του εντοπίστηκαν τελικά στην Γερμανία και την προηγούμενη εβδομάδα κλήθηκε και προσήλθε ενώπιον του ανακριτή Θεσσαλονίκης για να δώσει εξηγήσεις.

Όπως έγινε γνωστό, κατόπιν της απολογίας του αποφασίστηκε η κράτησή του. Εναντίον του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, κάτω των 12 ετών.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, οι εις βάρος της ασελγείς πράξεις τελέστηκαν το διάστημα από το 2013 έως το 2019. Τότε η καταγγέλλουσα ζούσε στη Θέρμη Θεσσαλονίκης με τη γιαγιά της, καθώς είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια από τους γονείς της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ
ΔΙΠΕ Δ΄Αθήνας: Απάντηση σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις Συλλόγων Εκπαιδευτικών και Ενώσεων Γονέων
Παίρνει θέση ο Διευθυντής ΠΕ Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας πριν διερευνηθεί με τη δέουσα αντικειμενικότητα, εντός του προβλεπόμενου θεσμικού πλαισίου της ΕΔΕ;
ΔΙΠΕ Δ΄Αθήνας: Απάντηση σχετικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις Συλλόγων Εκπαιδευτικών και Ενώσεων Γονέων