Φωτιά τώρα στο Πάρκο Γουδί - Συναγερμός και στο παλιό κτίριο του Μπάντμιντον - Ήχησε το 112

Κοινωνία 0

Κορονοϊός: 890 κρούσματα, 15 θάνατοι, 381 διασωληνομένοι

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μειωμένα τα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Προσοχή: Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του ΕΟΔΥ, τα κρούσματα του κορονοϊού το τελευταίο 24ωρο ανέρχονται σε 890, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 381 (65.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 έτη. To 87.7% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. 

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 412.420 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 51.2% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 39 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.604 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 15, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 12.346 θάνατοι. Το 95.2% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία