Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό σε έγκυο
Σε βάρος του κατηγορούμενου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του

Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του ο 25χρονος που επιτέθηκε με καυστικό υγρό πριν από λίγες μέρες σε βάρος της συνομήλικης πρώην φίλης του, στην Κυψέλη.

Σε βάρος του νεαρού κατηγορούμενου επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση να εμφανίζεται κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής κατοικίας του.

Υπενθυμίζεται ότι το 25χρονο θύμα που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της κυήσεως της, αργά το βράδυ της Κυριακής 11 Απριλίου, κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τον νεαρό άνδρα επίθεση στην περιοχή της Αγίας Κυριακής στην Κυψέλη, ενώ διακομίσθηκε για νοσηλεία στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός", καθώς έφερε εγκαύματα στο πρόσωπο και το στόμα. Μάλιστα είπε στους αστυνομικούς ότι διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον κατηγορούμενο ο οποίος την πίεζε να επανασυνδεθούν. Σήμερα, ο ανακριτής και ο εισαγγελέας απαγόρεψαν στον κατηγορούμενο την οποιαδήποτε συναναστροφή του με την κοπέλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του, ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι είχε σχέση με το θύμα και πώς εκείνο το βράδυ υπήρξε μια διαφωνία. «Ήταν μια άτυχης στιγμή», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή, προσθέτοντας ότι δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με την υπερασπιστική του γραμμή, το υγρό που έριξε στο πρόσωπο της 25χρονης γυναίκας ήταν αμμωνία.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλία
"Βαποριζατέρ": Πώς αποδίδεται σωστά στα ελληνικά η ξενόφερτη λέξη
Αν και χρησιμοποιείται ευρέως στην καθομιλουμένη, υπάρχουν ελληνικές αποδόσεις που περιγράφουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τη λειτουργία της.
"Βαποριζατέρ": Πώς αποδίδεται σωστά στα ελληνικά η ξενόφερτη λέξη
Τροχαια
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Οι πιο βαριές κυρώσεις του ΚΟΚ
Πιο αυστηρό γίνεται το πλαίσιο που ρυθμίζει την κυκλοφορία στους ελληνικούς δρόμους, με τον νέο Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας να επιβάλλει σκληρότερες...
Οδήγηση χωρίς δίπλωμα: Οι πιο βαριές κυρώσεις του ΚΟΚ
κλοπή
«Αόρατοι» διαρρήκτες ανοίγουν αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα – Η μέθοδος που ανησυχεί τις αρχές
Με μια απλή συσκευή παρεμβολής, οι κλέφτες μπλοκάρουν το κλείδωμα και εκμεταλλεύονται την απροσεξία των οδηγών
«Αόρατοι» διαρρήκτες ανοίγουν αυτοκίνητα σε δευτερόλεπτα – Η μέθοδος που ανησυχεί τις αρχές