Warning message

Unable to retrieve https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2264276683705556&id=1014739958659241 at this time, please check again later.
grammenos ert koukouloforos
«Θα υπάρξει έλεγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής προκειμένου να απόσχει από παρόμοιες ενέργειες που προκαλούν την κοινή γνώμη;», τονίζουν στην ερώτησή τους στη Βουλή οι Δημήτρης Μαρκόπουλος και Θάνος Πλεύρης για τον «Κουκουλοφόρο» του Σπύρου Γραμμένου στην ΕΡΤ

Ερώτηση στη Βουλή με προτροπή σε λογοκρισία τηλεοπτικής εκπομπής και αναφορά στην υπόθεση «Μαρφίν», κατέθεσαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος και Θάνος Πλεύρης, με αφορμή την εμφάνιση του δημοφιλούς τραγουδοποιού, Σπύρου Γραμμένου, στην ΕΡΤ, όπου ερμήνευσε το γνωστό τραγούδι «Κουκουλοφόρος».

Συγκεκριμένα οι βουλευτές τονίζουν στην ερώτησή τους προς τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ: «Θα υπάρξει έλεγχος για το περιεχόμενο της εκπομπής προκειμένου να απόσχει από παρόμοιες ενέργειες που προκαλούν την κοινή γνώμη;».

Υπενθυμίζεται ότι στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της δημόσιας τηλεόρασης ήταν καλεσμένος ο Σπύρος Γραμμένος ερμηνεύοντας τραγούδια του.

Λίγο πριν ολοκληρώσει την εμφάνισή του, η παρουσιάστρια Νάντια Κοντογεώργη τού ζήτησε να πει άλλο ένα τραγούδι, ενώ ο συμπαρουσιαστής Λάμπρος Κωνσταντάρας μετέφερε... παραγγελιά από το control, για το τραγούδι «Μαμά, μπαμπά». «Α, θέλετε να το κλείσουμε το μαγαζί», είπε ο Σπύρος Γραμμένος, ο οποίος άρχισε ερμηνεύει με το πάνελ να νιώθει άβολα μόλις κατάλαβε για ποιο τραγούδι πρόκειται. 

Τελειώνοντας ο Σπύρος Γραμμένος ευχήθηκε «καλή συνέχεια στην εκπομπή» χαμογελώντας.

Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σε ερώτησή τους με τίτλο «εξύμνηση και εξωραϊσμός της δράσης των κουκουλοφόρων σε εκπομπή της ΕΡΤ την ώρα που ανοίγει εκ νέου ο φάκελος για την υπόθεση της Marfin», αφού αναφέρονται στη νέα έρευνα για τη Μαρφίν, υποστηρίζουν:

«Στην εκπομπή "φλερτ" της ΕΡΤ στις 12-4-2021 παρουσιάστηκε τραγουδιστής που με προκλητικό τρόπο και από το βήμα της δημόσιας τηλεόρασης που τροφοδοτείται από τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών ερμήνευσε, κατόπιν επιθυμίας της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, τραγούδι με το οποίο εξυμνούσε και εξωράϊζε την δράση αυτουργών παραβατικών πράξεων παρόμοιων με αυτές που οδήγησαν στον εμπρησμό και την δολοφονική επίθεση στη Μαρφίν, στέλνοντας λάθος μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση»

Στη συνέχεια παραθέτουν τους στίχους του τραγουδιού, ενώ στοχοποιούν την παρουσιάστρια και τους συμπαρουσιαστές της, καθώς, «σαν να μην έφτανε αυτό, με την στάση τους και την συμπεριφορά τους», «συμμετείχαν στην προσβλητική αυτή ενέργεια, επαναλαμβάνοντας κατά διαστήματα τους παραπάνω στίχους».

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2264276683705556&id=1014739958659241

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποια είναι η ευχή της μάνας με 6 λέξεις και μόνο φωνήεντα

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 19/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα