Έ. Ακρίτα: Η απάντηση στο tweet της Κλείτου περί «καταθλιπτικής»
«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται "κατάθλιψη"», σημειώνει η Έλενα Ακρίτα για τα απαράδεκτα σχόλια της Κλείτου

Μια μικροπρεπή δήλωση με έντονη κακεντρέχεια πραγματοποίησε μέσω twitter κατά της Έλενας Ακρίτα η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου, μετά τη λογοκρισία του κειμένου της από την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», γεγονός που οδήγησε στην υποβολή της παραίτησής της.

«Δεν θα λείψει από κανέναν. Ούτε καν από την Κουμουνδούρου. Τους αρκεί ο Πολάκης», έγραψε στο twitter η Λίνα Κλείτου, προκαλώντας αρνητικά σχόλια από τους χρήστες.

Μάλιστα, δε δίστασε να χαρακτηρίσει, στιγματίσει θα ήταν σωστότερο, ως... «καταθλιπτική» την Έλενα Ακρίτα.

Σε απάντηση του Μπάμπη Παπαπαναγιώτου «ποιος καλέ;», θέλοντας να μάθει σε ποιον απευθύνεται, η Λίνα Κλείτου συνέχισε με το κατάπτυστο σχόλιο «η καταθλιπτική», κατακρίνοντας δήθεν τη δημοσιογράφο και απαξιώντας τη.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο προηγούμενοι που μέμφθηκαν την Έλενα Ακρίτα για το ζήτημα της κατάθλιψης ήταν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

 

kleitou akrita

Η Έλενα Ακρίτα απάντησε στην προκλητική τοποθέτηση εξηγώντας απλά τι σημαίνει το να είσαι καταθλιπτικός.

«Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται "κατάθλιψη"», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Είμαι καταθλιπτική κι αυτό είναι στίγμα σύμφωνα με την Λίνα Κλειτου. Τής εύχομαι ολόψυχα να μην παλέψει ποτέ με αυτό τον δαίμονα που λέγεται «κατάθλιψη»

Posted by Elena Akrita on Sunday, December 13, 2020

Μετά την έντονη αντίδραση και τον καταιγισμό αρνητικών σχολίων από τους χρήστες του twitter η δημοσιογράφος Λίνα Κλείτου αναγκάστηκε όχι μόνο να αποκρύψει το επίμαχο tweet, αλλά να κλείσει... ολόκληρο το προφίλ της.

kleitou akrita 2

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Ένα self test για μαθητές-εκπαιδευτικούς από τις 17 Μαΐου

Πανελλαδικές 2021: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εξετάσεων για ΓΕΛ - ΕΠΑΛ

Σε όλα τα σχολεία το ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ μάθημα ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ - ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΟΤΗΣΗ

Το Κορυφαίο Μοριοδοτούμενο σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

exosi syggrafea palaistini
Παλαιστίνη: Έξωση σε συγγραφέα μετά από αποκαλύψεις στο CNN (Βίντεο)
«Με πέταξαν στο δρόμο και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω στη γειτονιά», δηλώνει ο Παλαιστίνιος συγγραφέας και ποιητής, μετά τις...
Παλαιστίνη: Έξωση σε συγγραφέα μετά από αποκαλύψεις στο CNN (Βίντεο)