ειδικη αγωγή
lagos
«Στην διαδικασία ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της», δηλώνει ο καταδικασθείς για διεύθυνση της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Γιάννης Λαγός

Την ώρα που ολόκληρο το διευθυντήριο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» παίρνει το δρόμο για τη φυλακή, πλην Χρήστου Παππά, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, κρύβεται, ο Γιάννης Λαγός, από τις Βρυξέλλες όπου έσπευσε να καταφύγει αμέσως μετά τη σύντομη παρουσία του στο δικαστήριο συνεχίζει να προκαλεί.

Συγκεκριμένα, ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής καλεί την την εισαγγελέα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντία Οικονόμου, ως μάρτυρα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπου ισχυρίζεται ότι θα καταφύγει την επόμενη εβδομάδα.

Σε σχετική του δήλωση αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «εντός της ερχόμενης εβδομάδος προσφεύγω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι παραβιάστηκε και  το τεκμήριο αθωότητας μου αφού δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση».

Επιπλέον, προσθέτει ότι «κατέθεσα αγωγές κατά τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων που προσέβαλαν αυτό το κεκτημένο δικαίωμα του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού και της ΕΣΔΑ».

«Στην διαδικασία ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της καθώς έχω δικαίωμα που ουδείς μπορεί να μου στερήσει», ισχυρίζεται στη δήλωσή του ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μελέτη σοκ για την Όμικρον - Έως και 1.000 φορές αυξημένα τα σωματίδια του κορονοϊού που αποβάλλει ένας ασθενής

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Βουλή των Εφήβων: Το πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2022-2023
Το πρόγραμμα μπορεί να συνδεθεί με άλλα μαθήματα του Προγράμματος Σπουδών, όπως η Ελληνική Γλώσσα, η Ιστορία, η Πληροφορική, η Πολιτική Παιδεία, να...
Βουλή των Εφήβων: Το πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2022-2023