Ε. Ακρίτα: «Ξέρεις γιατί σκοτώθηκε ο Ζακ; Γιατί έτσι. Σκοτώθηκε γιατί μπορούν»
«Ο Ζακ ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ήταν ένας συνειδητός ακτιβιστής» είπε η Έλενα Ακρίτα υπογραμμίζοντας πως «το αίμα του Φύσσα και το αίμα του Ζακ έχουν ένα κοινό. Ευαισθητοποίησαν πολλούς ανθρώπους να δουν την αλήθεια»

«Ζούμε την απόλυτη δυστοπία, με έναν ολοκληρωτισμό που πλέον δεν κρατάει τα προσχήματα» τόνισε η Έλενα Ακρίτα, μιλώντας Στο Κόκκινο.

Αναφέρθηκε στην εισαγγελέα στην δίκη της Χ.Α. που προσπαθεί να κρατήσει μακριά από τη φυλακή τα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης, στην σύλληψη και κράτηση επί 4 ημέρες στην ΓΑΔΑ ενός 14χρονου μαθητή και στην αυριανή δίκη για την άγρια δολοφονία του ΖΑΚ, κατηγορώντας την ΝΔ ότι  «έχει βαφτίσει την αθλιότητα και την εξαθλίωση ‘κανονικότητα’». Υπογράμμισε πάντως, πως το πρωί της Τετάρτης στη συγκέντρωση έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο «θα γράψουμε ιστορία».    

«Ξέρεις γιατί σκοτώθηκε ο Ζακ; Γιατί έτσι. Σκοτώθηκε γιατί μπορούν… γιατί έτσι μεγαλώνει ο οικογενειάρχης το παιδί του γιατί είναι μακεδονομάχος, αλλά με τους τούρκους είναι κότα, είναι αυτό που στις ΗΠΑ λένε white trash (λευκό σκουπίδι)» ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως αυτοί που σκότωσαν κι ενώ αποδείχθηκε ότι ο Ζακ δεν μπήκε στο κοσμηματοπωλείο για να ληστέψει εξακολουθούν να τον ενοχοποιούν.

«Ο Ζακ ήταν ένας εκπληκτικός άνθρωπος και ήταν ένας συνειδητός ακτιβιστής» είπε η Έλενα Ακρίτα υπογραμμίζοντας πως «το αίμα του Φύσσα και το αίμα του Ζακ έχουν ένα κοινό. Ευαισθητοποίησαν πολλούς ανθρώπους να δουν την αλήθεια», σημείωσε, τονίζοντας την συνάρτηση του χρυσαυγιτισμού με την ομοφοβία. 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ - Ξεκινήστε πιο γρήγορα απ'όλους στο goLearn - ΑΜΕΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ - Επιλέξτε το με λιγα κλικ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φωτιά στη Γαλλία
Φωτιά-μαμούθ στη Νότια Γαλλία: Η μεγαλύτερη πυρκαγιά από το 1949 – Μία νεκρή, χιλιάδες εκτοπισμένοι
Περισσότερα από 40.000 στρέμματα καμένα, δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα, 2.000 εκτοπισμένοι και μια γυναίκα νεκρή – Αγωνία για την εξέλιξη των μετώπων.
Φωτιά-μαμούθ στη Νότια Γαλλία: Η μεγαλύτερη πυρκαγιά από το 1949 – Μία νεκρή, χιλιάδες εκτοπισμένοι
Σοφία Ζαχαράκη
Απόφαση για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για μαθητές από περιοχές με φυσικές καταστροφές
Ειδικό ποσοστό έως 2% για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για μαθητές από πληγείσες περιοχές
Απόφαση για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για μαθητές από περιοχές με φυσικές καταστροφές
apple
Το "χρυσό" περίβλημα της Apple: Δώρο 24 καρατίων σε Τραμπ και δωρεές σε στρατιωτικές οργανώσεις στο Ισραήλ
Η Apple επενδύει δισεκατομμύρια, χαρίζει πανάκριβα δώρα σε αμφιλεγόμενους ηγέτες και παράλληλα στηρίζει μέσω δωρεών στρατιωτικές οργανώσεις στο Ισραήλ
Το "χρυσό" περίβλημα της Apple: Δώρο 24 καρατίων σε Τραμπ και δωρεές σε στρατιωτικές οργανώσεις στο Ισραήλ
τεχνητή νοημοσύνη με voucher δυπα
Voucher ΔΥΠΑ 750: "Πανζουρλισμός" με το ΕΦΑ του golearn - Πώς ξεκινούν άμεσα χιλιάδες
Με το goLearn ξεκινάτε πολύ άμεσα στο Voucher 750! Πιο άμεσα δεν γίνεται! Και μάλιστα ξεκινάτε με το κορυφαίο πρόγραμμα στην Ελλάδα - Το Εφαρμογές...
Voucher ΔΥΠΑ 750: "Πανζουρλισμός" με το ΕΦΑ του golearn - Πώς ξεκινούν άμεσα χιλιάδες