kasidiaris
Για δεύτερη φορά, μετά από πεντέμισι χρόνια δίκης, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Ηλίας Κασιδιάρης - Η πρώτη ήταν κατά την απολογία του

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μπήκε στη δικαστική αίθουσα για δεύτερη φορά σε πεντέμισι χρόνια δίκης. Η πρώτη ήταν κατά την απολογία του. Όπως μεταδίδει η Εφημερίδα των Συντακτών ο χρυσαυγίτης βουλευτής είπε πως ήρθε στο δικαστήριο για να διεκδικήσει «το δικαίωμα αναστολής στην εκτέλεση της ποινής μου» και συνέχισε:

«Είμαι αθώος και την αθωότητά μου δεν τη στηρίζω μόνο στη δική μου πεποίθηση. Τη στηρίζω και στην επτάωρη αγόρευση της κυρίας εισαγγελέως που επί οκτώ ώρες αγόρευε για την αθωότητά μου».

«Πληρώ όλες τις προϋποθέσεις του νόμου, είναι γνωστή η κατοικία μου, δεν είμαι σε καμία περίπτωση ύποπτος φυγής», είπε επίσης και σχολίασε ότι καταδικάστηκε για άλλο αδίκημα από αυτό που προφυλακίστηκε και εξέτισε ποινή 12 μηνών.

«Ζητώ το δικαίωμα να πάω στο Εφετείο και να κριθώ σε δεύτερο βαθμό. Σε διαφορετική περίπτωση, μέχρι να καθαρογραφεί η απόφαση και μέχρι να ολοκληρωθεί το Εφετείο, θα έχω εκτίσει την ποινή μου και επί της ουσίας θα έχω χάσει το δικαίωμα στην έφεση», είπε επίσης και έκανε λόγο για «ανεπανόρθωτη βλάβη» που θα του προκληθεί σε περίπτωση που οδηγηθεί στη φυλακή.

Χαρακτήρισε «εξοντωτική» την ποινή και πρόσθεσε: «Η ποινή που μου επέβαλε το δικαστήριό σας με εξοντώνει σε επίπεδο ηθικό, πολιτικό και ανθρώπινο». 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα