Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες - Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και αργότερα στη Δυτική Πελοπόννησο και μετά το μεσημέρι στη Θράκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στην Ήπειρο, στο Ιόνιο, στη Δυτική Στερεά και αργότερα στη Δυτική Πελοπόννησο και μετά το μεσημέρι στη Θράκη, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η ατμοσφαιρική κυκλοφορία ευνοεί τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική, στα ανατολικά έως το μεσημέρι και στα νότια τμήματα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 22 βαθμούς), 19 έως 29 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως 27 βαθμούς), 23 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (στη Νοτια Κρήτη έως τους 31 βαθμούς), 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, όπου μετά το απόγευμα στο Βόρειο Αιγαίο θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από δυτικές-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βόρεια περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και μετά το απόγευμα από βορειοδυτικές διευθύνσεις πρόσκαιρα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

διαγωνισμος ασεπ
2ος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ σχόλιο υποψήφιου: "Εξετάστηκα σήμερα, αυτά ήταν εύκολα, αυτά τραγωδία"
Έχουμε το 1ο σχόλιο υποψήφιου που εξετάστηκε το Σάββατο στον 2ο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Άμεσα δώστε βάση στον επαγωγικό συλλογισμό,...
2ος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ σχόλιο υποψήφιου: "Εξετάστηκα σήμερα, αυτά ήταν εύκολα, αυτά τραγωδία"