Φρίκη στο Αίγιο: 85χρονος βίασε σκυλίτσα
Το γεγονός που συνέβη σε ορεινό χωριό της Αιγιάλειας κατήγγειλε η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Σία Σοφιανοπούλου

Το όνομα της σκυλίτσας είναι Μίλβα, και ο κτηνίατρος στον οποίον την μετέφεραν για εξέταση πιστοποίησε τον βιασμό.

O 85χρονος που κακοποίησε σεξουαλικά τη Μίλβα, το έκανε σε δημόσιο μέρος και τον ειδαν 4-5 άτομα. Όλοι έφριξαν μα κάνεις δεν αντέδρασε. Κανείς δεν τον σταμάτησε. Γύρισαν την πλάτη τους κι έφυγαν. Κάποιος που δεν άντεξε τις εικόνες να τον στοιχειώνουν έκανε την καταγγελία, όμως ανώνυμα, δε θέλει να εμπλακεί.

Σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν κάτοικοι της περιοχής η περίπτωση του βιασμού της σκυλίτσας από τον 85χρονο δεν είναι η μοναδική, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το ίδιο πρόσωπο έχει και κατά το παρελθόν προβεί σε ανάλογες πράξεις.

Τον «νόμο» της σιωπής στη συγκεκριμένη περιοχή, επαλήθευσε μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα» η πρόεδρος της φιλοζωικής Αιγιάλειας Σία Σοφιανοπούλου, η οποία περιέγραψε τις δυσκολίες που συνάντησε προκειμένου οι αυτόπτες μάρτυρες να καταθέσουν στην αστυνομία για τον βιασμό της σκυλίτσας.

Η Σ. Σοφιανοπούλου επεσήμανε πως πολλοί από τους κατοίκους φοβούνται την αντίδραση του 85χρονου.

«Κανείς δε θέλει να έρθει μάρτυρας στο δικαστήριο. Εμείς προχωράμε νομικά, ενώ δικηγόρος έχει αναλάβει την υπόθεση», είπε. 

«Σε όλη τη διάρκεια της εξέτασης η Μίλβα ήταν ακίνητη, δεν αντέδρασε καθόλου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν ενοχλήθηκε, την έπιασε έπειτα ταχυκαρδία και ανησυχία. Στον ελάχιστο χρόνο που μας γνώρισε άρχισε να μας κάνει χαρές, εγλυφε τα χέρια της κοπέλας που την πήρε απ' το ορεινό χωριό που βρίσκεται κάπου πιο πάνω απ' τις Νεραντζιές. Στο αμάξι λουφαξε στη θέση για τα πόδια του συνοδηγού και δεν ακούστηκε καθόλου. Όταν η εθελόντρια έφυγε, έτρεξε προς το μέρος της με το βλέμμα της να τη ζητάει.

Η Μίλβα είχε εμφανιστεί 4 ημέρες νωρίτερα σε αυτό το χωριό», τονίζει σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της φιλοζωικής στο Facebook. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

thriskeftika
Το τμήμα Θεολογίας ΕΚΠΑ βάζει τα πράγματα στη θέση τους με μια ουσιαστική παιδαγωγική και θεσμική προσέγγιση: Θρησκευτικός εγγραμματισμός και εναλλακτικό μάθημα
Το ζητούμενο δεν είναι «Ηθική ή Θρησκευτικά», αλλά ένα εναλλακτικό πρόγραμμα για όσους και όσες απαλλάσσονται από το μάθημα των Θρησκευτικών που να...
Το τμήμα Θεολογίας ΕΚΠΑ βάζει τα πράγματα στη θέση τους με μια ουσιαστική παιδαγωγική και θεσμική προσέγγιση: Θρησκευτικός εγγραμματισμός και εναλλακτικό μάθημα
εκπαιδευτικοί, συντάξεις
Εκπαιδευτικοί: Ιστορικό ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων – Γιατί φεύγουν από τις τάξεις πριν το 2027
Αποκαλυπτικά στοιχεία σε εκδήλωση για το Ασφαλιστικό - Πώς οι εκπαιδευτικοί προσπαθούν να γλιτώσουν τον «εγκλωβισμό» του 2027
Εκπαιδευτικοί: Ιστορικό ρεκόρ συνταξιοδοτήσεων – Γιατί φεύγουν από τις τάξεις πριν το 2027