ασθενοφόρο
Η 91χρονη έπασχε από υποκείμενα νοσήματα

Μία 91χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» έχασε τη μάχη για τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Πλέον οι νεκροί από την πανδημία στην Ελλάδα ανέρχονται σε 170.

Η ηλικιωμένη κατέληξε στις 3:30 τα ξημερώματα, ενώ έπασχε και από υποκείμενα νοσήματα.

Κατά τη χθεσινή ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, ανακοινώθηκαν 21 νέα κρούσματα κορωνοϊού, 19 εκ των οποίων αφορούν γνωστές συρροές κρουσμάτων.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 2.873, εκ των οποίων το 55.2% αφορά άνδρες. Από αυτά, 612 (21.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1446 (50.3%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

19 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι και η διάμεση ηλικία τους είναι 72 ετών, ενώ 6 (31.6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 89.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. Εξιτήριο από τις ΜΕΘ έχουν πάρει 98 ασθενείς.
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Μαθητές με σχολική τσάντα κάθονται και μιλάνε
«Τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν;»  Οι απαντήσεις «χαρισματικών μαθητών» αποκαλύπτουν πολλά
Από την ιατρική έως τη ζαχαροπλαστική, τα όνειρα παιδιών με υψηλό δυναμικό και οι ιδιαιτερότητες στις επιλογές τους
«Τι θέλουν να γίνουν όταν μεγαλώσουν;»  Οι απαντήσεις «χαρισματικών μαθητών» αποκαλύπτουν πολλά