Κοινωνία 0

Θετικές στον κορονοϊό τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου «Παπανικολάου»

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου «Παπανικολάου» βρέθηκαν θετικές στον κορονοϊό, ύστερα από ιατρικές εξετάσεις

Τα αποτελέσματα των εξετάσεών τους έγιναν γνωστά το απόγευμα της Δευτέρας. Οι δύο εξ’ αυτών εργάζονταν στην Πνευμονολογική κλινική και η τρίτη στην Β’ Χειρουργική κλινική.

Υπενθυμίζεται ότι από την ημέρα που το νοσοκομείο Παπανικολάου ορίστηκε νοσοκομείο αναφοράς οι συγκεκριμένες κλινικές λειτουργούσαν ως κλινικές για τον κορονοϊό. Το μοναδικό σύμπτωμα της νόσου που έχουν εμφανίσει μέχρι στιγμής οι τρεις νοσηλεύτριες είναι ο πυρετός.

«Μέχρι προχθές οι τρεις αυτές συνάδελφοί μας εργάζονταν κανονικά. Η είδηση ότι νόσησαν έχει προκαλέσει ανησυχία στο νοσοκομείο. Θα πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών τους και να μπούνε αρκετοί συνάδελφοι σε καραντίνα. Δεν υπάρχει επαρκές προστατευτικό υλικό και δεν γίνονται, όπως έχουμε ζητήσει, συχνοί εργαστηριακοί έλεγχοι στο προσωπικό» δήλωσε στο thestival.gr ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία