Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/PRINgr/status/1235626780423344128 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/PRINgr/status/1235620366887706624 at this time, please check again later.
kinitopoiisi allileggiis
«Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό»

Μαζική κινητοποίηση αλληλεγγύης σε πρόσφυγες και μετανάστες πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας από οργανώσεις, συλλογικότητες και πολίτες. 

Προσυγκέντρωση έλαβε χώρα στα Προπύλαια στις 18:30 και ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή.

Οι διαδηλωτές ζητούν ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών από και προς την Ελλάδα και τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ τονίζουν ότι «Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό».

kinitopoiisi allileggiis2

Το σχετικό κάλεσμα αναφέρει:

Αυτή την Πέμπτη 5/3 στήνουμε οδόφραγμα αλληλεγγύης υπέρ των προσφύγων και μεταναστών κόντρα στις κυβερνήσεις Ελλάδας και Τουρκίας, στην ΕΕ, στον ρατσισμό, στον φασισμό, στον ιμπεριαλισμό και τον πόλεμο.

Απέναντι σε όλους αυτούς που κρατάνε άοπλους, αβοήθητους και εγκλωβισμένους ανάμεσα σε αντίπαλους στρατούς, μπροστά από φράχτες και μέσα σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ανθρώπους που ξεσπιτώθηκαν από τα βάσανα και τις κακουχίες και αναζητούν ελάχιστη ελπίδα για να ζήσουν.

Υψώνουμε ασπίδα προστασίας προς τους πρόσφυγες και μετανάστες και βάζουμε μπλόκο στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα εκφασισμού της κοινωνίας, που επιβάλλεται από τους ισχυρούς προς άγραν εξιλαστήριων θυμάτων.

Έλληνες και ξένοι, εργαζόμενοι και νεολαίοι, μπορούμε να ζήσουμε μαζί και να παλέψουμε μαζί ενάντια στην εκμετάλλευση, τον πόλεμο, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό.

Να βγούμε μαζί στον δρόμο και να σημάνουμε αντιφασιστικό συναγερμό απέναντι στα πογκρόμ και την ρατσιστική βία, στα νησιά, στον Έβρο και σε ολόκληρη τη χώρα.

Ελεύθερη και ασφαλή μετακίνηση των προσφύγων και μεταναστών από και προς την Ελλάδα και τις χώρες της ΕΕ!

kinitopoiisi allileggiis3
https://twitter.com/PRINgr/status/1235626780423344128https://twitter.com/PRINgr/status/1235620366887706624

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

loukanika
Λουκάνικα στο Air Fryer με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας – Η απόλυτη συνταγή για εύκολο και γευστικό γεύμα
Μάθετε πώς να φτιάξετε τραγανά λουκάνικα στο air fryer συνοδευμένα από μια βελούδινη, κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας
Λουκάνικα στο Air Fryer με κρεμώδη σάλτσα μουστάρδας – Η απόλυτη συνταγή για εύκολο και γευστικό γεύμα
παπαδομαρκάκης
Σε εκπαιδευτικές δομές της Κεφαλονιάς βρέθηκε ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παπαδομαρκάκης
Η πρώτη του στάση ήταν στο Ειδικό Σχολείο Περατάτων στο Αργοστόλι
Σε εκπαιδευτικές δομές της Κεφαλονιάς βρέθηκε ο ΓΓ του Υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παπαδομαρκάκης