karnavali kerkyras
«Δεν παίζουμε με την υγεία των πολιτών», σημειώνει η δήμαρχος

«Δεν παίζουμε με την υγεία των πολιτών, ετοιμάζουμε ανακοίνωση για την ακύρωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων στην Κέρκυρα», δηλώνει στο ethnos.gr η Δήμαρχος της πόλης Μερόπη Υδραίου, διαψεύδοντας τις φήμες ότι το Καρναβάλι θα γίνει παρά την κυβερνητική απαγόρευση.

Η κ.Υδραίου αποδίδει τα όσα ακούγονται για «καρναβαλική επανάσταση» σε παραπληροφόρηση και συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ενημερωθήκαμε για την Υπουργική Απόφαση που ετοιμάζει το Υπουργείο Εσωτερικών για αναστολή των εκδηλώσεων λόγω κορονοϊού και ετοιμάζουμε ανακοίνωση για την επίσημη ματαίωσή τους», μας λέει η κ.Υδραίου. Αναγνωρίζει ότι θα υπάρξουν επιπτώσεις καθώς είχαν γίνει σημαντικές ετοιμασίες για το μεγάλο φινάλε με τις γιορτές το ερχόμενο τριήμερο. «Ευτυχώς προλάβαμε να κάνουμε αρκετά τις προηγούμενες μέρες και ειδικά την περασμένη Κυριακή», προσθέτει.

Το Καρναβάλι της Κέρκυρας έρχεται από τα πολύ παλιά χρόνια και μοιάζει αρκετά με εκείνο της Βενετίας. Τα προηγούμενα χρόνια είχε μάλλον ατονίσει, λέει η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων όπως είναι η ακριβής ονομασία, αλλά φέτος ελήφθη η απόφαση να αναβιώσει με πλήθος εκδηλώσεων και τα περίφημα Κρασοδικεία.

Καλοκαιρινό καρναβάλι υπόσχεται ο Πελετίδης

Την ίδια ώρα, στην Πάτρα, ο δήμαρχος, Κώστας Πελετίδης, σημείωσε ότι «οφείλουμε να υπακούσουμε στην εντολή του υπουργείου», ανακοινώνοντας την επίσημη ακύρωση του πατρινού καρναβαλιού.

Ο ίδιος όμως υπόσχεται καλοκαιρινό καρναβάλι και μάλιστα την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου.

Περισσότερα Εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα