Thumbnail
Σε ισχύ διακοπή κυκλοφορίας σε συγκεκριμένους δρόμους

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται οι οδηγοί σε τμήματα του οδικού δικτύου της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας λόγω της κακοκαιρίας, ενώ η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου της Χαλκιδικής.

Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) και στην παλαιά εθνική οδό Βέροιας-Κοζάνης.

Αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην επαρχιακή οδό Άρνισσας-Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρας».

Στη Δυτική Μακεδονία, απαραίτητες είναι οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην εθνική οδό Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βίγλας), καθώς και στις επαρχιακές οδούς Φλώρινας-Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), Αμυνταίου-Καστοριάς και Αετού-Νυμφαίου.

Διακοπές κυκλοφορίας είναι σε ισχύ σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου στη Χαλκιδική λόγω καθίζησης οδοστρώματος (επαρχιακή οδός Πολυγύρου – Ιερισσού, παραλιακή οδός οικισμού «Γαλήνη» Νέας Καλλικράτειας, παραλιακή οδός Νικητής) και στη διασταύρωση Βαρβάρας-Ολυμπιάδας, λόγω κατολίσθησης πρανών.

Επίσης, έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω καθίζησης στην επαρχιακή οδό Κερασιάς-Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα στην Πέλλα και Κορυφής-Λιανοβεργίου στην Ημαθία, λόγω καθίζησης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Παγετός στη Βόρεια Ελλάδα: Κάτω από τους -10 βαθμούς Κελσίου οι θερμοκρασίες

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κώστας Γενιδούνιας
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
«Οι απειλές του πρωθυπουργού ακόμα και για απολύσεις εκπαιδευτικών εντάσσονται στο γενικότερο σχέδιο στοχοποίησης και τρομοκράτησης»
ΟΛΜΕ: «Απαράδεκτη η απόλυση του Κώστα Γενιδούνια – Εργοδοτική τρομοκρατία της HELLENIC TRAIN»
foto_education_pencils_blue.jpg
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
Ολοκληρώθηκε η Δημόσια Κλήρωση για τα Πειραματικά Σχολεία – Αναρτήθηκαν τα Αποτελέσματα
Πειραματικά Σχολεία 2025: Βγήκαν τα αποτελέσματα της κλήρωσης – Δείτε εάν περάσατε
ΥΠΑΙΘΑ
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου της Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γιαννικόπουλο
Υπάλληλοι ΚΕΔΑΣΥ-ΣΑΕΚ: «Να γίνει νομοθετική ρύθμιση που θα επιτρέπει στις ΣΑΕΚ να συμμετάσχουν σε προκηρύξεις του ΑΣΕΠ»
zaxaraki
Συνέργειες υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών και πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων βίας
Τι είπε για την επίσκεψη της Σοφίας Ζαχαράκη η υπουργός Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κύπρου Αθηνά Μιχαηλίδου
Συνέργειες υπουργείων Παιδείας Ελλάδας και Κύπρου: Αξιολόγηση εκπαιδευτικών και πρόληψη και αντιμετώπιση φαινομένων βίας