ριζοσπαστης χρυση αυγη
Προκλητική ενέργεια την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των υπόδικων νεοναζί, μελών της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

«Στη γειτονιά του Ρουπακιά δε χωράει το ΚΚΕ». Αυτό έγραψαν νεοναζί πάνω σε φάκελο που περιείχε την εφημερίδα «Ριζοσπάστης», στο γραμματοκιβώτιο της Χριστίνας Δολιανίδη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Μοσχάτου - Ταύρου και εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου.

Η προκλητική αυτή ενέργεια έρχεται ακριβώς την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των υπόδικων νεοναζί, μελών της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

ριζοσπαστης χρυση αυγη

Σε ανακοίνωσή της η οργάνωση Ταύρου Αττικής του ΚΚΕ επισημαίνει, μεταξύ άλλων:

«Είναι ξεκάθαρο ότι οι φασίστες Χρυσαυγίτες ενοχλούνται από τη δράση και την πάλη του ΚΚΕ για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζόμενων και την ανακούφιση της ζωής της λαϊκής οικογένειας. Ενοχλούνται από τη δράση των κομμουνιστών για την αποκάλυψη του ρόλου της ναζιστικής, εγκληματικής Χρυσής Αυγής ως μακρύ χέρι του συστήματος, που συνέβαλε αποφασιστικά στο να γκρεμιστεί το φασιστικό μόρφωμα από την τρίτη θέση στις πρόσφατες εκλογές. Ενοχλούνται από την υπερψήφιση των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ και της "Λαϊκής Συσπείρωσης" σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή του Ταύρου και του Μοσχάτου.

Οι υμνητές του Χίτλερ, τα τσιράκια των αφεντικών, δεν πρόκειται να τρομοκρατήσουν με τέτοιες ενέργειες τα μέλη του ΚΚΕ. Τους λέμε ξεκάθαρα ότι στον Ταύρο, οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής δεν έχουν θέση. Γιατί είναι η γειτονιά της Χατζηεσμέρ (17χρονη εκτελεσμένη από τους Ναζί), των εκτελεσμένων στο μπλόκο της Χαμοστέρνας, αλλά και όλων των αγωνιστών του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και της ΕΠΟΝ, που αντιστάθηκαν σθεναρά στους Ναζί, θυσιάζοντας ακόμη και τη ζωή τους. Γι’ αυτό και θα πάρουν την απάντησή τους από το ίδιο το εργατικό - λαϊκό κίνημα που θα τους ξαναστείλει στη θέση τους, στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας.

Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία της περιοχής μας να τους απομονώσει, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν στις γειτονιές μας. Στις προσεχείς εκλογές να τους πετάξουν έξω από τη Βουλή. Η μάχη για την απομόνωσή τους να γίνει με πολύ δυνατό ΚΚΕ γιατί μόνο το ΚΚΕ χτυπά την αιτία που γεννά το φασισμό, το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα.

  • Στις εκλογές της 7ης Ιούλη ψηφίζουμε, στηρίζουμε ΚΚΕ.
  • Για να μπει ένα πραγματικό τείχος στο φασισμό, το ναζισμό, τον εθνικισμό και το ρατσισμό.
  • Για να υπάρξει μια πραγματική Λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στο λαό και μέσα στη Βουλή.
  • Για να ανοίξουμε το δρόμο με το λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βιβλιοθήκη, βιβλία, ράφι, μελέτη, ανάγνωση
Σχολικές βιβλιοθήκες Δημοτικών Σχολείων: Εγκύκλιος για τη διεύρυνση του δικτύου
Δυνατότητα εγγραφής στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έχουν τα Δημόσια Δημοτικά Σχολεία που διαθέτουν αυτόνομο χώρο για τη...
Σχολικές βιβλιοθήκες Δημοτικών Σχολείων: Εγκύκλιος για τη διεύρυνση του δικτύου