Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πέρασε με κόκκινο τέσσερα φανάρια, με συνοδηγό την ανήλικη κόρη του

Σε οκτώ μήνες φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνας Κουλούρης, για την «τρελή πορεία» της Μερσεντές του, το 2012.

Συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2012 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο πρώην υπουργός οδηγώντας το αυτοκίνητό του με συνοδηγό την ανήλικη κόρη του, πέρασε με κόκκινο τέσσερα φανάρια, διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ που τον έλεγξαν και στη συνέχεια παρέσυρε με τον αυτοκίνητό του έναν από αυτούς τραυματίζοντάς τον.

Όταν μάλιστα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν και του ζήτησαν τα χαρτιά του, εκείνος οργίστηκε, λέγοντάς τους «δεν ξέρετε μάλλον ποιος είμαι» κι όταν του ζήτησαν τα χαρτιά του «αρνήθηκε να τα δώσει λέγοντας ότι δεν τα έχει μαζί του».

Στο δικαστήριο του πρώτου βαθμού είχε κηρυχθεί ένοχος και για αντίσταση κατά της αρχής και αφού του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου, η συνολική ποινή που του είχε επιβληθεί ήταν φυλάκιση 18 μηνών. Μάλιστα ο Κ. Κουλούρης αντιμετώπιζε και τα αδικήματα της εξύβρισης και της απόπειρας παράνομης βίας, από τα οποία αθωώθηκε από το πρωτόδικο κιόλας δικαστήριο.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ιδρύεται νέο τμήμα Ψυχολογίας – Όλες οι λεπτομέρειες για την ενημερωτική ημερίδα
Ημερίδα για το νέο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Παρουσίαση στην τοπική κοινότητα και ψηφιακή μετάδοση
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας: Ιδρύεται νέο τμήμα Ψυχολογίας – Όλες οι λεπτομέρειες για την ενημερωτική ημερίδα
ζαχαρακη
Σοφία Ζαχαράκη: Νέα εθνική στρατηγική για το σχολικό δίκτυο
«Ανοίγουμε ,για πρώτη φορά, το κεφάλαιο των οικονομικών της δημόσιας εκπαίδευσης» δήλωσε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Νέα εθνική στρατηγική για το σχολικό δίκτυο