Thumbnail
Ισχυρίζεται ότι χτυπήθηκε απρόκλητα

Υπενθυμίζεται η καταγγελία του 31χρονου φιλάθλου που χτυπήθηκε από αστυνομικούς μετά το κυριακάτικο ντέρμπι Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να χάσει την όρασή του στο ένα του μάτι.

Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος καταγγέλλει, έπεσε θύμα απρόκλητης επίθεσης, σε χρόνο και χώρο άσχετο με τις συγκρούσεις οργανωμένων και αστυνομικών.

Συγκεκριμένα, κατά την αποχώρηση των φιλάθλων βρέθηκε με τον γιο του και δύο φίλους στον περιβάλλοντα χώρο και σταμάτησαν για να αγοράσουν μια μπύρα και να φάνε.

Λίγα λεπτά αργότερα, ξέσπασαν ξανά συγκρούσεις μεταξύ μερίδας οργανωνμένων και αστυνομικών, ενώ εντόπισαν ένα άτομο με αμαξίδιο πεσμένο, προφανώς λόγω του πανικού που προκλήθηκε στο πλήθος, και ζήτησαν από τους αστυνομικούς να αποχωρήσουν.

Τότε, ένας αστυνομικός παρενέβη και άρχισε να χτυπάει τυφλά τον 31χρονο και την παρέα του, με το πιο ισχυρό χτύπημα να βρίσκει στόχο ανάμεσα στη μύτη και το μάτι του, με αποτέλεσμα τον σοβαρότατο τραυματισμό του. Μάλιστα, ένας 38χρονος φίλος του θύματος δέχθηκε επίσης χτυπήματα, με αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του καθώς και 4 δόντια.

Οι αστυνομικές αρχές δηλώνουν άγνοια για το γεγονός, που έγινε γνωστό μέσα από καταγγελίες του 31χρονου και του περιβάλλοντος του σε ΜΜΕ. Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος και άμεσα αναμένεται η κατάθεση του θύματος στις αρχές για το περιστατικό. Πηγές της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως αν υπάρχουν παραβάσεις καθήκοντος οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπατιστα
Άννα Κ. Μπατιστάτου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) στο alfavita.gr: Ποιο Πανεπιστήμιο να διαλέξω για τις σπουδές μου και γιατί;
Η Πρύτανης Καθηγήτρια κα Άννα Κ. Μπατιστάτου απευθύνεται σε μαθητές, μαθήτριες, γονείς και εκπαιδευτικούς, παρουσιάζοντας το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
Άννα Κ. Μπατιστάτου (Πρύτανης Πανεπιστημίου Ιωαννίνων) στο alfavita.gr: Ποιο Πανεπιστήμιο να διαλέξω για τις σπουδές μου και γιατί;
Παραίτηση από δουλειά λόγω Τεχνητής Νοημοσύνης
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος
Σαρώνει το νέο εργασιακό φαινόμενο της «προληπτικής παραίτησης» - Αποκαλυπτικά στοιχεία για το «τέλος του 9-5»
Τεχνητή Νοημοσύνη: Γιατί χιλιάδες εργαζόμενοι παραιτούνται πριν τους απολύσει ο αλγόριθμος