Thumbnail
Τι αναφέρει

Ειδικά μέτρα για τους άνεργους πυρόπληκτους της Ανατολικής Αττικής ανακοίνωσε ο ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του ΟΑΕΔ στο πλαίσιο των κυβερνητικών μέτρων για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στις περιοχές του Δήμου Μαραθώνα και του Δήμου Ραφήνας - Πικερμίου, ανακοινώνει τα εξής:

- Η αυτοπρόσωπη παρουσία των επιδοτούμενων ανέργων των περιοχών που υπάγονται στην αρμοδιότητα του ΚΠΑ2 Παλλήνης, οι οποίοι δεν θα μπορέσουν να προσέλθουν στα γραφεία του ΟΑΕΔ, θα επιβεβαιώνεται από την διεύθυνση των ΚΠΑ2, σύμφωνα με τις οδηγίες της διοίκησης του ΟΑΕΔ, προκειμένου να διατηρήσουν το δικαίωμα συνέχισης της επιδότησης, προϋπόθεση που είναι αναγκαία για όλους τους επιδοτούμενους ανέργους της χώρας.

- Η ανανέωση των δελτίων ανεργίας των μη επιδοτούμενων ανέργων, που έχουν λήξει ή πρόκειται να λήξουν το χρονικό διάστημα από 23.07.2018 έως 23.09.2018 και ανήκουν στις περιοχές αρμοδιότητας του ΚΠΑ2 Παλλήνης, θα ανανεωθούν αυτόματα από την κεντρική διοίκηση του ΟΑΕΔ.

Τα μέτρα αυτά, θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, μέχρι την αποκατάσταση της καθημερινότητας των κατοίκων των συγκεκριμένων περιοχών."

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panepistimia
Κακοκαιρία «Byron»: Ποια πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Παρασκευή – Πλημμύρα σε αίθουσα του ΟΠΑ
Η κακοκαιρία που δοκιμάζει τις υποδομές των ΑΕΙ
Κακοκαιρία «Byron»: Ποια πανεπιστήμια θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Παρασκευή – Πλημμύρα σε αίθουσα του ΟΠΑ
τηλεκπαίδευση
Τηλεκπαίδευση στην κακοκαιρία: Το σχολείο δεν είναι πλατφόρμα. Δεν είναι οθόνη. Δεν είναι εντολή με e-mail.
Οι εκπαιδευτικοί ζητούν το αυτονόητο: να γίνεται μάθημα με αξιοπρέπεια, με ασφάλεια, με ανθρώπινους όρους. Το σχολείο θέλει ανθρώπους, όχι καλώδια
Τηλεκπαίδευση στην κακοκαιρία: Το σχολείο δεν είναι πλατφόρμα. Δεν είναι οθόνη. Δεν είναι εντολή με e-mail.
rodafinos
«Αν ήμουν...»: Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση - Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη θέση του
Η μεγαλύτερη απειλή δεν είναι η ΤΝ. Είναι να βγω στην αγορά εργασίας του 2030 με δεξιότητες του 2015 και νοοτροπία ότι «το πτυχίο φτάνει»
«Αν ήμουν...»: Τεχνητή Νοημοσύνη και Εκπαίδευση - Τι μπορεί να κάνει ο καθένας από τη θέση του