Thumbnail
Ηράκλειο Κρήτης

Συνελήφθησαν σαράντα αλλοδαποί (29 άνδρες και 11 γυναίκες) για πλαστογραφία πιστοποιητικών στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου όταν επιχείρησαν να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στην Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο.

 

Οι συλλήψεις έγιναν στο διάστημα από 21.05.2018 έως 27.05.2018 από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου και πρόκειται για άτομα ηλικίας από 18 έως 57 ετών και συγκεκριμένα, δεκαέξι υπήκοοι Αφγανιστάν, δεκατρείς υπήκοοι Συρίας, επτά υπήκοοι Ιράν, δύο υπήκοοι Αλγερίας, ένας υπήκοος Παλαιστίνης και ένας υπήκοος Λιβύης για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

 

Οι αλλοδαποί επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα αρχών Γερμανίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Δανίας, Ιταλίας, Βελγίου, Σλοβενίας, Σλοβακίας, Βουλγαρίας, Συρίας, Μαρόκου και Αιγύπτου προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό την Γαλλία, Γερμανία, Τσεχία, Ολλανδία, Ισπανία και Βέλγιο, τα οποία και κατασχέθηκαν ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

 

Στο μεταξύ συνελήφθη σήμερα μία ακόμη 47χρονη γυναίκα από την Ισπανία, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα σε μη νόμιμο αλλοδαπό, και πλαστογραφία στο Ηράκλειο. Ο 36χρονος αλλοδαπός υπήκοος Μαρόκου συνελήφθη και ο ίδιος όταν επιχείρησε, να ταξιδέψει με τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα που προμηθεύτικε από την 47χρονη, για Ισπανία.

 

ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μονιμοποίηση εκπαιδευτικών
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
Η μονιμοποίηση που άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση Η υπόθεση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών των ετών 2020 και 2021 δεν...
Εξώδικο σε Διευθυντή Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης: Προχωρήστε σε άμεση έκδοση διαπιστωτικών πράξεων μονιμοποίησης, όπως επιβάλλουν οι τελεσίδικες αποφάσεις του Διοικητικού Εφετείουπου άργησε: όταν το αυτονόητο γίνεται διεκδίκηση
ΚΤΕΛ Χανίων
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα
Παρόλο που σχεδόν όλοι έχουν ταξιδέψει κάποια στιγμή με ΚΤΕΛ, ελάχιστοι γνωρίζουν τι ακριβώς κρύβεται πίσω από αυτή τη γνωστή ονομασία.
ΚΤΕΛ: Η ιστορία πίσω από το πιο γνωστό μέσο μετακίνησης στην Ελλάδα