Thumbnail
Θεσσαλονίκη

Στα χέρια αστυνομικών του τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπεσαν τέσσερα μέλη συμμορίας, που εμπλέκονται σε εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Οπως αναφέρεται σε σχετική σημερινή ανακοίνωση, τα άτομα συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, και πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας 59, 56, 44 και 55 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, την Κυριακή το πρωί στην περιοχή της Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ποσότητας ηρωίνης, μεταξύ δύο μελών της συμμορίας. Στη συνέχεια στην περιοχή της Καλαμαριάς, εμφανίστηκαν τα δύο έτερα μέλη με σκοπό την παραλαβή της προαναφερόμενης ποσότητας.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν από την κατοχή των συλληφθέντων και από μία οικία τα εξής: πέντε δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 1 κιλού και 162,5 γραμμαρίων, ένα φιαλίδιο που περιείχε υγρή μεθαδόνη, βάρους 203 γραμμαρίων, έξι κινητά τηλέφωνα, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 35 νάιλον συσκευασίες για την τυποποίηση – συσκευασία ηρωίνης, τρεις κολλητικές ταινίες και το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ, ενώ κατασχέθηκαν επιπλέον δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Στο μεταξύ, προέκυψε ότι σε βάρος ενός εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν πέντε αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε συνολικά σε ποινή φυλάκισης 24 ετών, 6 μηνών και 30 ημερών για παράβαση του Νόμου «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων διατάξεων».

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΑΠΕ ΜΠΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ με την Ανάκληση απορρυπαντικού πλυντηρίου ρούχων: Αόρατος κίνδυνος με επιβλαβείς χημικές ουσίες και ελλιπή επισήμανση

750 ευρώ  σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ρουβικωνας
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του υφυπουργού Υγείας
Η παρέμβαση στο γραφείο του υφυπουργού Υγείας έγινε «ενάντια στη διάλυση των δημοσίων δομών απεξάρτησης και ψυχικής υγείας»
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα με μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του υφυπουργού Υγείας
Δόμνα Μιχαηλίδου
Δ. Μιχαηλίδου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα πάρουμε πίσω τα χρήματα και θα δούμε και τις ποινικές ευθύνες»
Η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλάει στους «Αταίριαστους» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Δ. Μιχαηλίδου για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Θα πάρουμε πίσω τα χρήματα και θα δούμε και τις ποινικές ευθύνες»
karamanlis
Προανακριτική για το έγκλημα στα Τέμπη: Ο Καραμανλής ζητάει να παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο
Μέσω του υπομνήματος ο Κώστας Καραμανλής αρνείται πως έχει τελέσει τη διερευνώμενη πράξη της παράβασης καθήκοντος
Προανακριτική για το έγκλημα στα Τέμπη: Ο Καραμανλής ζητάει να παραπεμφθεί στο Δικαστικό Συμβούλιο
panepistimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ανακοίνωση έναρξης Κορυφαίου Executive MBA
Executive MBA του Πανεπιστημίου Αιγαίου Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοινώνει την έναρξη του προγράμματος Executive MBA για το ακαδημαϊκό έτος 2025,...
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ανακοίνωση έναρξης Κορυφαίου Executive MBA