Thumbnail
Η Χρυσή Αυγή είχε στόχο το Συνδικάτο μετάλλου «για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα»

Συνεχίστηκε και σήμερα η δίκη της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση της επίθεσης σε μέλη του ΠΑΜΕ, κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης στο Πέραμα, στις 12 Σεπτεμβρίου 2013.

Κατά την κατάθεσή του ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο μάρτυρας, υπάλληλος στο χώρο του μετάλλου, έκανε λόγο για «δολοφονική επίθεση» της Χρυσής Αυγής που είχε στόχο το Συνδικάτο μετάλλου «για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα».

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν στον ίδιο και στα υπόλοιπα μέλη του ΠΑΜΕ, λίγη ώρα μετά την συνάντησή τους έξω από την πύλη της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης. Συγκεκριμένα, κατέθεσε ότι οι δύο ομάδες των περίπου 25 ατόμων βγήκαν από τα στενά και τους περικύκλωσαν, δρώντας συντονισμένα και «άρχισαν να μας κοπανάνε όλοι μαζί». Όπως ανέφερε, η επίθεση είχε διάρκεια περίπου 4 λεπτών και εκτίμησε πως οι δράστες ίσως να έφυγαν, αφού χτύπησαν σφοδρά τον Σωτήρη Πουλικόγιαννη, «γιατί νόμιζαν πως πέτυχαν τον στόχο τους που ήταν ο τίτλος του ως προέδρου του Συνδικάτου».

Ο μάρτυρας κατέθεσε ακόμη πως η επίθεση στα μέλη του ΠΑΜΕ έχει κοινά χαρακτηριστικά με αυτήν που είχε δεχθεί μία βδομάδα μετά ο Παύλος Φύσσας. Χαρακτήρισε δε τη στάση των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ που βρίσκονταν λίγα μέτρα μακριά από το συμβάν «απαθέστατη».

Η κατάθεση του εν λόγω μάρτυρα θα συνεχιστεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δικαστηρίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σκάκι
Η ρίζα του κακού
Δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει, αν δεν συνειδητοποιήσουμε πρώτα την κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει
Η ρίζα του κακού
peripoliko astinomia perama
Αιματοκύλισμα στα Βορίζια Κρήτης: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και 15 τραυματίες από πυροβολισμούς
Μακελειό στα Βορίζια: Με αγροτικά αυτοκίνητα κατεβάζουν νεκρούς και ζωντανούς
Αιματοκύλισμα στα Βορίζια Κρήτης: Πληροφορίες για 3 νεκρούς και 15 τραυματίες από πυροβολισμούς
crayons-pencils_molyvia_education_ekpaideusi.jpg
«Καμπανάκι» από τη ΔΑΚΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής: «224 παραιτήσεις και 297 άδειες δείχνουν την εξουθένωση στην εκπαίδευση»
Συναγερμός στην Πρωτοβάθμια: Μαζικές παραιτήσεις και άδειες – Η ΔΑΚΕ ΑΠΥΣΠΕ Αττικής προειδοποιεί για «κατάρρευση του συστήματος»
«Καμπανάκι» από τη ΔΑΚΕ στο ΑΠΥΣΠΕ Αττικής: «224 παραιτήσεις και 297 άδειες δείχνουν την εξουθένωση στην εκπαίδευση»