Συναγερμός για σαλμονέλα και στην Αττική: Εννέα άτομα στο νοσοκομείο μετά από γεύμα στο ίδιο κατάστημα

Εργασία 0

ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Οριστικά αποτελέσματα για 617 μόνιμους διορισμούς στα νοσοκομεία

νοσοκομείο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δημοσιεύθηκαν οι πίνακες διοριστέων για την προκήρυξη 2Κ/2024 του ΑΣΕΠ – 617 θέσεις σε νοσοκομεία και φορείς του Υπουργείου Υγείας, με προσλήψεις προσωπικού ΤΕ και ΔΕ

Δημοσιεύθηκαν σήμερα, Τετάρτη 25 Ιουνίου 2025, από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Κ/2024, η οποία αφορά μόνιμες προσλήψεις σε νοσοκομεία και φορείς του Υπουργείου Υγείας.

617 μόνιμες θέσεις ΤΕ και ΔΕ στα νοσοκομεία

Τα αποτελέσματα αφορούν την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 617 θέσεων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), εκ των οποίων δύο θέσεις καλύπτονται από υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) μέσω μεταφοράς.

Πρόκειται για μόνιμο προσωπικό σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, αλλά και για προσωπικό με σχέση Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ) διάρκειας τριών ετών, στο Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου (Ν.Π.Ι.Δ.).

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση και τη γνωμοδότηση 2/2020 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα:

  • Οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.), όπως αναφέρεται στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

  • Τα στοιχεία ταυτοποίησης υποψηφίων που ανήκουν σε ειδικές κατηγορίες εμφανίζονται με αστερίσκους για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μόνο οι ίδιοι οι υποψήφιοι έχουν πλήρη πρόσβαση στα αποτελέσματά τους.

Μεταφορά υποψηφίων από ΔΕ για κάλυψη κενών θέσεων

Επιπλέον, αναφέρεται πως:

  • Οι θέσεις με κωδικούς 632 & 633 του κλάδου ΤΕ Βιοϊατρικών Επιστημών – Ειδικότητα ΤΕ Ραδιολογίας Ακτινολογίας, λόγω έλλειψης υποψηφίων ΤΕ, καλύπτονται με μεταφορά υποψηφίων του κλάδου ΔΕ Χειριστών - Εμφανιστών Ακτινολογικών Εργαστηρίων.

Αυτό σημαίνει ότι υποψήφιοι Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καλούνται να καλύψουν θέσεις που είχαν προβλεφθεί αρχικά για ΤΕ, λόγω μη επαρκούς συμμετοχής.

Δημοσίευση και επίσημη ανάρτηση των πινάκων

Οι πίνακες διοριστέων έχουν ήδη αποσταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και αναμένεται να αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «Διαύγεια» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ (Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως).

Δείτε τα αποτελέσματα ανά κατηγορία

2Κ_2024 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ

2Κ_2024 ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ (από μεταφορά)

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Βάσεις Εισαγωγής 2026: Οι 20 σχολές με τα περισσότερα μόρια που τρυπάνε το ταβάνι

Ν. Φαραντούρης: «614 εκατ. ευρώ στα φροντιστήρια» – Καταγγελίες για ενδείξεις καρτέλ στην ιδιωτική εκπαίδευση

Η «πιο δυσάρεστη» λέξη της αγγλικής γλώσσας έχει ελληνική προέλευση

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εργασία