asep
ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ/INTIME NEWS
Αναλυτικά οι τρεις διαγωνισμοί που ετοιμάζει το ΑΣΕΠ

Το ΑΣΕΠ τρέχει και προκηρύξεις για πάνω από 5.000 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο βάσει ενός συστήματος ακαδημαϊκών και κοινωνικών κριτηρίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του proson.gr η πρώτη από τις προκηρύξεις εστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο την προηγούμενη Παρασκευή και προβλέπει την πρόσληψη 1.592 Ατόμων με Αναπηρία στο δημόσιο.

Αναλυτικά οι τρεις διαγωνισμοί:

1.592 θέσεις για ΑμεΑ

Ανακοινώθηκαν οι 1.592 προσλήψεις ΑμεΑ, οι οποίες θα γίνουν βάσει συστήματος μοριοδότησης, βάσει των κοινωνικών και ακαδημαϊκών κριτηρίων των υποψήφιων. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω διαγωνισμός απευθύνεται αποκλειστικά σε Άτομα με Αναπηρία και όχι σε συγγενείς τους. 

Οι 1.592 θέσεις εργασίας, που κατανέμονται σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και σε διάφορους φορείς του δημοσίου, έχουν καθοριστεί από τον προγραμματισμό προσλήψεων του υπουργείο Εσωτερικών για τα έτη 2022, 2023 και 2024.

2.500 θέσεις για απόφοιτους λυκείου

Αρχικά, το ΑΣΕΠ επεξεργάζεται την προκήρυξη η οποία προβλέπει την πλήρωση 2.500 μόνιμων θέσεων στο δημόσιο αποκλειστικά από απόφοιτους λυκείου (απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Η προκήρυξη αυτή θα περιέχει όλες τις προσλήψεις του κλάδου ΔΕ που έχουν εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στον προγραμματισμό προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα.

1.100 θέσεις για απόφοιτους γυμνασίου

Επιπλέον, το ΑΣΕΠ έχει βάλει στη λίστα και την προκήρυξη με τις 1.100 μόνιμες προσλήψεις στην οποία θα μπορούν να συμμετάσχουν απόφοιτοι γυμνασίου ή και δημοτικού (για όσους έχουν αποφοιτήσει μέχρι  και το 1980). Οι 1.100 προσλήψεις αποφοίτων Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης θα γίνουν με σύστημα μοριοδήτησης. 

Η προκήρυξη αυτή θα περιέχει όλες τις προσλήψεις του κλάδου ΥΕ που έχουν εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο στον προγραμματισμό προσλήψεων των ετών 2022, 2023 και 2024 αντίστοιχα.

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Το "μυστικό" επίδομα των 300€ με τους χιλιάδες δικαιούχους - 750 ευρώ σε χιλιάδες εργαζόμενους του ιδιωτικού

ΑΣΕΠ: Η πιο ΕΥΚΟΛΗ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών golearn σε 2 ημέρες - Την παίρνετε από το σπίτι σας

Πιστοποίηση Η/Υ  - ECDL golearn για το Δημόσιο σε 2 ημέρες στα χέρια σου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Ο δάσκαλος που άφηνε τα παιδιά να ονειρεύονται - Δείτε την ταινία εδώ
Σελεστέν Φρενέ: Ο παιδαγωγός που τόλμησε να αλλάξει το σχολείο - Η συγκλονιστική ταινία (Video)
Εργαστήρι Μαργαρίτα
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν οικονομική ασφυξία, περικοπές και αυθαίρετες απολύσεις - Στάση εργασίας την Τρίτη 16/12
Ειδική Αγωγή: Μισοί μισθοί και αβεβαιότητα για τους εργαζόμενους στο Εργαστήρι «Μαργαρίτα»
μπισκοτα
Αρωματικά και διαχρονικά: Η πιο απολαυστική συνταγή για μπισκότα βουτύρου–κανέλας
Ζεστό άρωμα κανέλας, αγελαδινό βούτυρο και αμύγδαλο σε μια κλασική ευρωπαϊκή συνταγή που γίνεται κάθε φορά… τέλεια
Αρωματικά και διαχρονικά: Η πιο απολαυστική συνταγή για μπισκότα βουτύρου–κανέλας