Δημήτρης Κανέλλης
Ο άνθρωπος πίσω από το «Thank You Next» δίνει την πιο σωστή συμβουλή σε εργαζόμενοιυς και τρελαίνει το διαδίκτυο

Ο Δημήτρης Κανέλλης, ο άνθρωπος που διαχειρίζεται τη σελίδα «Thank you Next», μίλησε για την εργασιακή του εμπειρία που τον έκανε να κλάψει, να πάθει κρίση και να αισθανθεί πολύ άσχημα με τον εαυτό του.

Εξαιτίας αυτής της άσχημης εμπειρίας του, δίνει την καλύτερη συμβουλή σε όλους τους εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο από μια ομιλία του είπε:

«Πρώτη μέρα στην εταιρία, έχω πάει από τις εννιά το πρωί, πάει πέντε, έξι, επτά.. Δεν σηκωνόταν κανένας να φύγει. Τι γίνεται εδώ πέρα; λέω. Εδώ θα κάτσουμε; Τι κάνουμε; Οπότε πάω γύρω στις επτά.. 12ωρο έτσι! Πάω στο 12ωρο και του λέω:

-Καλησπέρα, καταλαβαίνω ότι όταν έχει δουλειά θα καθόμαστε πολλές ώρες εδώ να δουλεύουμε για το καλό της εταιρίας, όταν όμως δεν έχει δουλειά περίπου τι ώρα φεύγουμε;

-Άμα δεν βγάλω το μπουφάν μου, δεν σηκώνεσαι να φύγεις».

«Προσέξτε τώρα γελάμε. Εγώ γύρναγα κάθε μέρα και έκλαιγα σπίτι. Δάκρυ σαν να είχα δει το Χάτσικο. Ήμουν στα πατώματα. Λοιπόν, εγώ έμαθα ότι την ψυχική μου υγεία δεν τη παίζω κορώνα γράμματα για κανένα μ@λ@κα στην αγορά εργασίας και αυτό είναι το μήνυμα που θα στείλω: Να πάνε να γ@μηθούνε και οι δουλειές… Τι να πω εδώ πέρα... Άμα πέσετε ποτέ σε κανένα τοξικό μ@λάκ@, επειδή ξέρω πως είναι, θα μειωθεί η αυτοπεποίθηση σας, θα πάθετε κρίση. Θα λέτε : Τι έχω κάνει στραβά στη ζωή μου; Γιατί φταίω εγώ; Μήπως δεν είμαι καλός με τη δουλειά; Δεν ισχύει τίποτα από αυτά! Πείτε του να πάει να γ@μηθεί. Φύγετε από τη δουλειά και βρείτε έναν σωστό άνθρωπο» πρόσθεσε.

@notifyshow Kανείς δεν φεύγει από την Mordor | Θα Σας Ειδοποιήσουμε🔔 #notifyshow #tiktok #fyp #foryou #business #lotr #mordor @spyrando @kintzios @cinnamonellis ♬ original sound - Θα Σας Ειδοποιήσουμε 🔔

Το συγκεκριμένο περιστατικό, η εμπειρία δηλαδή του Δημήτρη και η συμβουλή του στους εργαζομένους προκάλεσε αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρκετοί χρήστες ανέφεραν και τις δικές τους εμπειρίες.

«Ο τοξικός μ@λ@κ@ς με απέλυσε μετά από 2 χρόνια δουλειάς (και στις «διακοπές»)και ησύχασα! Best day of my life» έγραψε ένας χρήστης στο Instagram.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Γραπτός Διαγωνισμός στα Δικαστήρια: Όλη η ύλη ΕΔΩ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα