διαγωνισμός ΑΣΕΠ
Όλοι θα εξεταστούν σε κοινά μαθήματα - Δεν θα υπάρξει εξέταση σε ειδικότητα στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - Τι αλλάζει με το νέο ΦΕΚ που βγήκε πριν 3 ημέρες

Πλήρη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Proson.gr για το ότι δεν θα πραγματοποιηθεί εξέταση ειδικότητας στο μεγάλο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο και θα αφορά όσους μόνιμους διορισμούς γίνουν τα επόμενα χρόνια σε δήμους, φορείς, περιφέρειες, ΝΠΔΔ, οργανισμούς, υπουργεία και γενικότερα στο δημόσιο.

Χιλιάδες ενδιαφερόμενοι για τον Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ δεν προχωρούσαν σε προετοιμασία καθώς δεν γνώριζαν αν θα υπήρξε έξτρα εξέταση πέρα από τις 4 γνωστές ενότητες (γλωσσικός συλλογισμός, αριθμητικός συλλογισμός, εργασιακή αποτελεσματικότητα, γενικές γνώσεις)

Έως την Τρίτη 20 Νοεμβρίου θα έχει βγει η προκήρυξη

Οι ενδιαφερόμενοι θα εξεταστούν μόνο σε αυτές τις 4 ενότητες και όχι και σε ειδικότητα! ΔΕΝ θα υπάρξει εξέταση ειδικότητας!

Τώρα πλέον λύθηκαν τα χέρια τους και μπορούν να ξεκινήσουν να προετοιμάζονται ώστε να προλάβουν τον διαγωνισμό και αυτή τη μοναδική ευκαιρία που θα τους δοθεί για τα επόμενα χρόνια!

Μέσα στην εβδομάδα θα σας ανακοινώσουμε νέες αποκλειστικές πληροφορίες για το πότε θα γίνουν οι αιτήσεις και πώς θα τις κάνετε!

Νέα ΑΠΟΦΑΣΗ (ΝΕΟ ΦΕΚ που βγήκε πριν λίγες ημέρες): Τι θα ισχύσει όσους γράψουν κάτω από τη βάση

Με νέα ρύθμιση η Επιτροπή δύναται να αποκλείσει από τις εξετάσεις όσους υποψηφίους δεν περάσουν από το πρώτο κιόλας μάθημα. 

Αναλυτικά όσα προβλέπονται για αποκλεισμό έως και από το πρώτο Μάθημα:

«Στην περίπτωση που από την προκήρυξη προβλέπεται βαθμολογία βάσης σε κάθε μάθημα/δοκιμασία, δύναται να ορίζεται ότι οι υποψήφιοι που δεν επιτυγχάνουν τη βαθμολογία βάσης στο πρώτο μάθημα/δοκιμασία του διαγωνισμού, δεν μετέχουν στο επόμενο. Στο πλαίσιο της διαδικασίας του διαγωνισμού σε στάδια σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 4765/2021, στο πρώτο στάδιο εκδίδεται πρόσκληση προκήρυξη για τη συμμετοχή των υποψηφίων διαφόρων κλάδων ειδικοτήτων Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στη διαγωνιστική διαδικασία και στο δεύτερο στάδιο εκδίδεται προκήρυξη πλήρωσης θέσεων στην οποία συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του πρώτου σταδίου».

ΑΣΕΠ: Χιλιάδες μόνιμοι διορισμοί σε δήμους, περιφέρειες, Φορείς

Για να μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να διορισθεί τα επόμενα χρόνια σε δήμους, περιφέρειες, ΝΠΔΔ, οργανισμούς, ΔΕΚΟ, Υπουργεία και γενικά στο δημόσιο θα πρέπει να μπει στην λίστα επιτυχόντων του Γραπτού Διαγωνισμού ΑΣΕΠ που θα γίνει τον Μάρτιο

Μόνο έτσι για θέσεις Π.Ε. και Τ.Ε. θα μπορεί να γίνει διορισμός σε όλο το δημόσιο! Άρα όποιος θελήσει να έχει κατοχυρωμένο το «δικαίωμα – δυνατότητα» θα πρέπει να δώσει στον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ 4 μαθήματα και να πετύχει!

Η προετοιμασία του GoLearn είναι η κορυφαία στην Ελλάδα και με το χαμηλότερο κόστος

Η προετοιμασία που διαλέγει η πλειοψηφία όσων θέλουν να δώσουν στο Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του Μαρτίου είναι η εξ αποστάσεως και ασύγχρονη προετοιμασία του GoLearn (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

α) Είναι εξ αποστάσεως και ασύγχρονη
β) Έχει την εποπτεία κορυφαίου ομ. καθηγητή Πανεπιστημίου, του ομ. Καθηγητή του Παν.Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου
γ) Είναι 300 ωρών και έχει διάρκεια έως τις εξετάσεις
δ) Έχει πολλά τεστ προσομοίωσης και τεστ εργασιακής αποτελεσματικότητας
ε) Έχει το πιο χαμηλό κόστος αυτή την στιγμή στην Ελλάδα
ζ) Πραγματοποιείται από τον μεγαλύτερο φορέα προετοιμασίας - μοριοδότησης ενηλίκων που τον εμπιστεύονται πάνω από 40.000 ενήλικες το χρόνο
δ) Έχει και βιντεομαθήματα
ε) Παίρνετε έξτρα μόρια με ΔΩΡΕΑΝ Πιστοποίηση Αγγλικών (αξίας 181 ευρώ) και πιστοποίηση υπολογιστών (αξίας 130 ευρώ) για έξτρα μοριοδότηση και τυπικά προσόντα

Δωρεάν σε όλους online Πιστοποίηση Αγγλικών και Πιστοποίηση Υπολογιστών για έξτρα μόρια και απόκτηση τυπικών προσόντων

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός GoLearn παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ την αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Αγγλικών μαζί με όλη την προετοιμασία της (mock tests) αξίας 181 ευρώ αλλά και την Πιστοποίηση Υπολογιστών μαζί με όλη την Προετοιμασία αξίας 130 ευρώ!

Η online Πιστοποίηση Αγγλικών θα μοριοδοτεί έξτρα για τους χιλιάδες μόνιμους διορισμούς που θα διεκδικήσουν οι υποψήφιοι μέσω του Διαγωνισμού ενώ η Πιστοποίηση Υπολογιστών θα αποτελεί Απαραίτητο πρόσθετο Τυπικό προσόν

Κάθε εβδομάδα ξεκινούν τμήματα

Λόγω της τεράστιας ζήτησης κάθε εβδομάδα ξεκινούν τμήματα για να προλάβουν οι ενδιαφερόμενοι να προετοιμαστούν όπως πρέπει και με τους ρυθμούς που πρέπει για τον Διαγωνισμό

ΚΑΝΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ 50% ΕΚΠΤΩΣΗ

Βίντεο με Παραδείγματα ερωτήσεων και απαντήσεων από τις ενότητες που εξεταστείτε

Η μόνη στην Ελλάδα εξ αποστάσεως προετοιμασία με την εποπτεία ομ.Καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου

Το πρόγραμμα προετοιμασίας που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως και ασύγχρονα από το GoLearn, είναι το μόνο στην Ελλάδα που έχει την εποπτεία ομ.καθηγητή Δημόσιου Πανεπιστημίου.

Πραγματοποιείται υπό την εποπτεία του ομ.καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Παναγιωτακόπουλου

Δείτε το βίντεο του προγράμματος

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι ειδήσεις για νέες θέσεις εργασίας, Προκηρύξεις, Διορισμούς, ΑΣΕΠ στην Ελλάδα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΛΗ εδώ με μόνο 200 ευρώ

ΕΚΤΑΚΤΩΣ 400 ΕΥΡΩ σε χιλιάδες εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Αυτό είναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ online Lower & Proficiency - Πάρτε το μέσα σε 2 ημέρες -Μόνο 111 ευρώ!

ΑΣΕΠ: Πιστοποίηση ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ELIC μόνο με 100 ευρώ για μόρια σε ΑΣΕΠ, ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ,ΠΜΣ - 97% επιτυχία στις εξετάσεις

σχετικά άρθρα

οπαδοί
Η αιματοβαμμένη Θύρα 7
Σαν σήμερα, το 1981, θα πεθάνουν 21 νέα παιδιά πανηγυρίζοντας για την ομάδα τους και δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί ποτέ
Η αιματοβαμμένη Θύρα 7