Ίδρυμα Ωνάση
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέες προσλήψεις με ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση αναζητά προσωπικό για τρεις διαφορετικές ειδικότητες στην Αθήνα. Όλες οι θέσεις εργασίας αφορούν πλήρη απασχόληση και σε ορισμένες από αυτές παρέχεται και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα είναι ένας πολιτιστικός χώρος που φιλοξενεί εκδηλώσεις και δράσεις σε όλο το φάσμα των τεχνών από το θέατρο, τον χορό, τη μουσική, τον κινηματογράφο και τις εικαστικές τέχνες μέχρι την ψηφιακή και υβριδική τέχνη και τον γραπτό λόγο.

Προβάλλει τη σύγχρονη πολιτιστική έκφραση, υποστηρίζει Έλληνες καλλιτέχνες, καλλιεργεί διεθνείς συνεργασίες, εξερευνά τα όρια μεταξύ επιστήμης, τέχνης και κοινωνίας και προωθεί τη δια βίου μάθηση για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Δείτε τις θέσεις εργασίας ΕΔΩ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kapodistriako_0.jpg
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
ΕΚΠΑ: Ανοιχτή πρόσκληση σε διεθνές συνέδριο για τις κοινωνικές ανισότητες και τη στέγαση στη σύγχρονη πόλη
Διεθνές Συνέδριο στο ΕΚΠΑ: Η ακτινογραφία της σύγχρονης πόλης και οι προκλήσεις του 21ου αιώνα
Αχιλλέας Μπέος
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Σκληρή γλώσσα και ομοφοβικές αναφορές σε βίντεο του Μπέου: «Δεν είναι αυτά τα πρότυπα για τη νεολαία»
Το ομοφοβικό παραλήρημα Μπέου κατά του Ακύλα ξεκίνησε «με ένα παιδί να κουνάει τον κ@λ@ του» και κατέληξε σε «πατρίς θρησκεία οικογένεια»
Εργαζόμενοι
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους
Οι μεγάλες αναντιστοιχίες στην αγορά εργασίας και το «κρυφό» έλλειμμα αξιοποίησης προσόντων
Έρευνα ΙΝΕ/ΓΣΕΕ: 4 στους 10 εργαζόμενους λένε πως η δουλεία τους δεν έχει σχέση με τις σπουδές τους