ΥΠΑΙΘ: Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ
Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ για το έτος 2022-2023

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε τις αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε ΣΜΕΑΕ για το έτος 2022-2023, ύστερα από αίτησή τους και χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών από τις οποίες αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να κοινοποιήσουν την παρούσα στους αποσπώμενους.

Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις περιοχές των οποίων αποσπώνται οι παραπάνω εκπαιδευτικοί, παρακαλούνται να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων στους Προϊσταμένους των περιοχών από τις οποίες προέρχονται.

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης
Κόμμα Κασσελάκη: Μαζικές αποχωρήσεις με βαριές καταγγελίες για «Τραμπισμό» και «Μεσσιανισμό»
«Προδοσία, συνέδριο παρωδία και φλερτ με τη Δεξιά» - Το κείμενο φωτιά των μελών που αποχωρούν από τους «Δημοκράτες»
Κόμμα Κασσελάκη: Μαζικές αποχωρήσεις με βαριές καταγγελίες για «Τραμπισμό» και «Μεσσιανισμό»
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Ελλάδα – Κύπρος: Διακρατικό συνέδριο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το διακρατικό επιστημονικό συνέδριο Ελλάδας – Κύπρου «Μαζί για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας»
Ελλάδα – Κύπρος: Διακρατικό συνέδριο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας