ειδική αγωγή σεμινάριο
μαθητές Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Στο Βελιγράδι η ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης - 21 μαθητές και μαθήτριες μαζί με 10 συνοδούς - προπονητές

Στο Βελιγράδι της Σερβίας ήδη βρίσκεται από σήμερα η Ελληνική αθλητική αποστολή η οποία αποτελείται από 21 μαθητές/τριες - αθλητές/τριες και 10 συνοδούς-προπονητές, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διεξάγεται από 20-28 Σεπτεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή μας από τη αρμόδια Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., πού είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας μας στην Διεθνή Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού (ISF), με την σημαντική συμβολή και  συνεργασία της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και των οργανικών μονάδων που υπάγονται σε αυτή.

Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στους αγώνες έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις  στους Πανελλήνιους Αγώνες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου, για το σχολικό έτος 2021-2022, στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα στους μαθητές το Ιδ. ΓΕΛ <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΙΚΕ>> Πάτρας και στις μαθήτριες το Ιδ. ΓΕΛ <<ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ>> Θεσσαλονίκης.

Τους μαθητές πλαισιώνουν ο αρχηγός κ. Κούτσικος Λάμπρος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), εκπρόσωποι του Υ.ΠΑΙ.Θ., Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-προπονητές, διαιτητές, φυσικοθεραπευτής. 

Αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης με τη συμμετοχή των ομάδων 15 χωρών που συμμετέχουν, ενώ οι αγώνες ολοκληρώνονται με την τελετή λήξης τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΡΑΠΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ: Αιτήσεις, ΎΛΗ και εξ αποστάσεως προετοιμασία

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

διαγωνισμός ΑΣΕΠ δημόσιοι υπάλληλοι
Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Πόσους και ποιους αφορά
12 σημεία που πρέπει να γνωρίζετε για τον Πανελλήνιο Γραπτό Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ που αφορά χιλιάδες μόνιμους διορισμούς στο δημόσιο και θα γίνεται...
Πανελλήνιος Διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2022: Πόσους και ποιους αφορά
paideias
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Δεν θα «νερωθεί» αλλά θα είναι «επιεικής» την πρώτη φορά
Καθημερινή: Η υπουργική απόφαση για την αξιολόγηση των περίπου 150.000 εκπαιδευτικών βρίσκεται στο τελικό στάδιο νομικής επεξεργασίας, ενώ θα εκδοθεί...
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Δεν θα «νερωθεί» αλλά θα είναι «επιεικής» την πρώτη φορά