μαθητές Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης
Στο Βελιγράδι η ελληνική αποστολή για το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης - 21 μαθητές και μαθήτριες μαζί με 10 συνοδούς - προπονητές

Στο Βελιγράδι της Σερβίας ήδη βρίσκεται από σήμερα η Ελληνική αθλητική αποστολή η οποία αποτελείται από 21 μαθητές/τριες - αθλητές/τριες και 10 συνοδούς-προπονητές, προκειμένου να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης που διεξάγεται από 20-28 Σεπτεμβρίου 2022.

Επισημαίνεται ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή μας από τη αρμόδια Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής του Υ.ΠΑΙ.Θ., πού είναι ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας μας στην Διεθνή Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού (ISF), με την σημαντική συμβολή και  συνεργασία της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών και των οργανικών μονάδων που υπάγονται σε αυτή.

Οι μαθητές/τριες που συμμετέχουν στους αγώνες έχουν κατακτήσει τις πρώτες θέσεις  στους Πανελλήνιους Αγώνες ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας-Κύπρου, για το σχολικό έτος 2021-2022, στο άθλημα της Καλαθοσφαίρισης και συγκεκριμένα στους μαθητές το Ιδ. ΓΕΛ <<ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΙΚΕ>> Πάτρας και στις μαθήτριες το Ιδ. ΓΕΛ <<ΦΡΥΓΑΝΙΩΤΗ>> Θεσσαλονίκης.

Τους μαθητές πλαισιώνουν ο αρχηγός κ. Κούτσικος Λάμπρος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέλος της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.Δ.), εκπρόσωποι του Υ.ΠΑΙ.Θ., Καθηγητές Φυσικής Αγωγής-προπονητές, διαιτητές, φυσικοθεραπευτής. 

Αύριο Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου ξεκινά το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης με τη συμμετοχή των ομάδων 15 χωρών που συμμετέχουν, ενώ οι αγώνες ολοκληρώνονται με την τελετή λήξης τη Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ

ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΠΑΙΔΙ
Ποινική δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε παιδάκια 3 και 4 ετών
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος της 37χρονης νηπιαγωγού στην Καβάλα, στην οποία είχαν απαγγελθεί κατηγορίες ήδη από τον Ιούλιο του 2022 για ασέλγεια...
Ποινική δίωξη σε νηπιαγωγό για ασέλγεια σε παιδάκια 3 και 4 ετών
EKPAIDEYTIKOI
Άνοιγμα Πινάκων Κατάταξης Αναπληρωτών: Μέχρι 10/2 οι Προκηρύξεις - Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι Αιτήσεις
Πώς θα κάνετε αίτηση είτε είστε νέος αναπληρωτής είτε "παλιός"
Άνοιγμα Πινάκων Κατάταξης Αναπληρωτών: Μέχρι 10/2 οι Προκηρύξεις - Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι Αιτήσεις