kerameos avlonas 2
Παρέστη στη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως επισκέφτηκε το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα, όπου και παρέστη στη γιορτή για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Ξεναγήθηκε στους χώρους από τον Διευθυντή του Καταστήματος κ. Χριστόφορο Γιαννακόπουλο και τον Σύμβουλο-Συντονιστή Εκπαίδευσης κ. Πέτρο Δαμιανό.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε η Υπουργός τόνισε ότι η εκπαίδευση μπορεί να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στην επανένταξη των νέων στην κοινωνία και υπογράμμισε πως μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρει το Κατάστημα Κράτησης δίνεται μία δεύτερη – καμία φορά και πρώτη – ευκαιρία στους μαθητές να αποκτήσουν πλούσιες γνώσεις και δεξιότητες.

Η κα Κεραμέως έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο ρόλο των εκπαιδευτικών, τονίζοντας ότι το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων στηρίζει το έργο τους και προτίθεται να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις.

Στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα φιλοξενούνται νέοι 18 έως 21 ετών, όπου λειτουργούν σχολεία (Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο, ΙΕΚ) και κέντρο πανελλαδικών εξετάσεων. Το ποσοστό φοίτησης στα εκπαιδευτικά προγράμματα ξεπερνά το 80%.

kerameos avlonas

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 7/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

astinomikos2.jpg
Αστυνομικός με… χρυσή ζωή εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών
Μισθός 12.500 ευρώ και τραπεζικές καταθέσεις πάνω από 600.000 – Η ανώνυμη καταγγελία οδήγησε στην εξάρθρωση της οργάνωσης και στην αποκάλυψη των...
Αστυνομικός με… χρυσή ζωή εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών
αραχνες
Ο μεγαλύτερος ιστός αραχνών στον κόσμο «υφαίνεται» στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας
Μια εντυπωσιακή αποικία 111.000 αραχνών ανακαλύφθηκε στο Θειούχο Σπήλαιο του Φαραγγιού Σαραντάπορου — δύο είδη συνεργάζονται για πρώτη φορά στη φύση
Ο μεγαλύτερος ιστός αραχνών στον κόσμο «υφαίνεται» στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας