Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ηλεκτρονική κάρτα θα «χτυπούν» οι καθηγητές

Την τοποθέτηση συστήματος ηλεκτρονικής κάρτας σε όλα τα σχολεία από τον Σεπτέμβριο προανήγγειλε ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος.

 
«Επιτέλους μετά από πολλά χρόνια θα γνωρίζει το υπουργείο Παιδείας ποιος εργάζεται, πού και πόσο», είπε χαρακτηριστικά (Έθνος), προσθέτοντας πάντως ότι αποτελούν μειοψηφία οι περιπτώσεις καθηγητών που δεν είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους, ωστόσο, όπως είπε, στιγματίζουν το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας.
 
Ο ίδιος σημειώνει ότι τον Σεπτέμβριο θα προωθηθούν οι μετατάξεις 4.933 εκπαιδευτικών από τη Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
 
Προαναγγέλλει δε αλλαγές για τους αποσπασμένους στο υπουργείο και στα δημόσια ΙΕΚ, οι οποίοι - όπως είπε - «έχουν επιλεγεί χωρίς κριτήρια».
 
Πηγή: ΑΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: Συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δημόσιας Διοίκησης στο ερευνητικό πρόγραμμα FAMA για την παραπληροφόρηση
«Η Ελλάδα κατατάσσεται σταθερά ανάμεσα στις χώρες με τον μικρότερο βαθμό εμπιστοσύνης απέναντι στα μέσα ενημέρωσης»
ΕΚΠΑ: Συμμετοχή του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης Δημόσιας Διοίκησης στο ερευνητικό πρόγραμμα FAMA για την παραπληροφόρηση