Συρίγος Βάλσαμος
«Η κυβέρνηση τα βάζει με όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα»

Σήμερα, Παρασκευή, θα δικαστεί ο γραμματέας της ομοσπονδίας οικοδόμων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, Συρίγος Βάλσαμος, για το «έγκλημα» που διέπραξε, καθώς συμμετείχε σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας.

Η Α’ και Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Συρίγο Βάλσαμο και επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους ότι «η κυβέρνηση μαζί με τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που προσπαθεί να περάσει, εντείνει τον αυταρχισμό, δείχνοντας την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική. Τα βάζει με όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα».

Η ανακοίνωση της Α’ και Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Ψήφισμα αλληλεγγύης στο γραμματέα της ομοσπονδίας οικοδόμων,

Συρίγο Βάλσαμο για τη δίωξή του για πλειστηριασμούς

Την Παρασκευή πραγματοποιείται η εξ αναβολής δίκη του Συρίγου Βάλσαμου, γραμματέα της ομοσπονδίας οικοδόμων και μέλους της γραμματείας του ΠΑΜΕ, με κατηγορίες που παραπέμπουν σε κοινό εγκληματία. Το έγκλημα που διέπραξε είναι ότι συμμετείχε σε κινητοποίηση τον Οκτώβρη του 2019 ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας. Μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές εργάτες έδωσε τη μάχη για να μην πέσει κανένα σπίτι εργατικής - λαϊκής οικογένειας στα χέρια τραπεζίτη.

Η κυβέρνηση μαζί με τα αντεργατικά και αντιλαϊκά μέτρα που προσπαθεί να περάσει, εντείνει τον αυταρχισμό, δείχνοντας την αποφασιστικότητά της να προχωρήσει με κάθε τρόπο την αντιλαϊκή πολιτική. Τα βάζει με όσους υπερασπίζονται το δικαίωμα να έχει κανείς μια στέγη χωρίς να χρυσοπληρώνει για τρεις γενιές τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Καλούμε τους εργαζόμενους και τον λαό, να μη δείξουμε καμία ανοχή σε αυτές τις πρακτικές. Να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη σε κάθε αγώνα και σε κάθε αγωνιζόμενο που διώκεται.

Δεν πρόκειται να υποχωρήσουμε. Δεν πρόκειται να φοβηθούμε.                                                      

Να μην τολμήσουν, ούτε να σκεφτούν ότι μπορεί να περάσει μια τέτοια βρώμικη μεθόδευση.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει, των εργατών η πάλη θα τη σπάσει με τη μαζική συμμετοχή και την αλληλεγγύη

Κάτω τα χέρια από τα συνδικάτα και όσους αγωνίζονται

Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα