Εκλογές εκπαιδευτικών: Δίκτυο κατά ΠΑΜΕ και Παρεμβάσεων για την ηλεκτρονική κάλπη
ΔΙΚΤΥΟ: «Τα αδιέξοδα τους είναι μεγάλα... ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτική αριστερά (Ανταρσυα) σε πλήρη συντονισμό κι όχι απέναντι στην κυβέρνηση. Κρίμα για την όποια ιστορική τους διαδρομή»

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση ανάμεσα στις παρατάξεις των εκπαιδευτικών σχετικά με τις ηλεκτρονικές εκλογές στους συλλόγους της Πρωτοβάθμιας. 

Μετά από τις αναφορές για διαδικασίες «ψευδοεκλογών» μέσω της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας σε μια σειρά Συλλόγους πανελλαδικά, για τις οποίες κατηγόρησε  η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών) τις παρατάξεις ΔΑΚΕ – ΔΗ.ΣΥ., με την ανοχή του ΔΙΚΤΥΟΥ (ΣΥΡΙΖΑ), σήμερα το Δίκτυο με δική του ανακοίνωση κατηγορεί την ΑΣΕ ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) μαζί με τις Παρεμβάσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) ότι «έχουν έναν καημό... Να ταυτίσουν, ακόμα και με ψέματα, τη θέση μας που λέμε ΟΧΙ στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη με τις ηλεκτρονικές εκλογές με αυτή των ΔΗΣΥ και ΔΑΚΕ  που λένε ΝΑΙ στις ηλεκτρονικές εκλογές»

Ολη η ανακοίνωση

Συνεχίζει εμμονικά στη διαστρέβλωση της πραγματικότητας η ΑΣΕ-ΠΑΜΕ (ΚΚΕ)... Κρίμα!

Το Αυτόνομο Δίκτυο εκπαιδευτικών Π.Ε. πρότεινε στο ΔΣ της ΔΟΕ, και συνεχίζει αταλάντευτα, να ληφθεί ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για τη μη εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη που αφορά την πρόβλεψη ηλεκτρονικών εκλογών ώστε να υλοποιηθεί  η απόφαση της ΔΟΕ από όλους τους Συλλόγους της χώρας. Μια οριακά πλειοψηφική απόφαση, που στην ουσία δεν θα υλοποιηθεί από τη συντριπτική πλειοψηφία των συλλόγων είναι καταδικασμένη να αποτύχει και να καταγραφεί ως ήττα. Εκτός κι αν τελικά ο στόχος δεν είναι η μη εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη αλλά σε ποιον θα χρεωθεί η εφαρμογή του και η προσπάθεια ορισμένων παρατάξεων να πυροδοτήσουν, ήδη από σήμερα, την 91η ΓΣ της ΔΟΕ.

Όλα τα σχήματά του Αυτόνομου Δικτύου Εκπαιδευτικών Π.Ε. στους Συλλόγους της χώρας, που έχουμε εκπροσώπηση, δεν ψηφίζουν την πρόταση άλλων παρατάξεων για πρόβλεψη ηλεκτρονικής εκλογικής διαδικασίας πάρα μόνο δια ζώσης με δυνατότητα ύπαρξης πολλών εκλογικών τμημάτων, για να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να ψηφίσουν και να διασφαλιστεί η μαζικότητα στις διαδικασίας που αποτελεί την επιτομή της δημοκρατίας.

Να ψαχτούν όμως οι "αγωνιστικές" παρατάξεις που, σε πολλούς Συλλόγους, τα μέλη τους στα ΔΣ ψηφίζουν την πρόβλεψη ενός μόνο εκλογικού κέντρου στις πόλεις αποκλείοντας μεγάλο μέρος των συναδέλφων που εργάζεται σε απομακρυσμένες περιοχές. Να τους χαίρονται για τη "δημοκρατικότητά" τους και για τα κροκοδείλια δάκρια περί χτυπήματος των συνδικάτων όταν οι ίδιοι θέτουν φραγμούς...

Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. συνεπέστατο στην αρχική του θέση ενάντια στο νόμο Χατζηδάκη είχε εξ’ αρχής έχει δώσει κατεύθυνση σε όλα τα μέλη του και τους συναδέλφους να μη συμμετέχει κανείς σε ηλεκτρονικές εκλογές, κι εάν κάποιοι σύλλογοι παρόλα αυτά πάρουν τέτοια απόφαση, όλοι να βρεθούν στις δια ζώσης εκλογικές διαδικασίες…

Η ΑΣΕ ΠΑΜΕ (ΚΚΕ) μαζί με τις Παρεμβάσεις (ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έχουν έναν καημό... Να ταυτίσουν, ακόμα και με ψέματα, τη θέση μας που λέμε ΟΧΙ στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη με τις ηλεκτρονικές εκλογές με αυτή των ΔΗΣΥ και ΔΑΚΕ  που λένε ΝΑΙ στις ηλεκτρονικές εκλογές. Τα αδιέξοδα τους είναι μεγάλα... ΚΚΕ και εξωκοινοβουλευτική αριστερά (Ανταρσυα) σε πλήρη συντονισμό κι όχι απέναντι στην κυβέρνηση. Κρίμα για την όποια ιστορική τους διαδρομή. 

Για άλλη μια φορά είναι ξεκάθαρο, για να έχουμε μια άλλη ΔΟΕ με προοδευτικό πρόσημο η επιλογή είναι μια, το ΑΥΤΌΝΟΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε. 

Αυτόνομο ΔΙΚΤΥΟ Εκπαιδευτικών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συναυλία αλληλεγγύης
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση και εμπορευματοποίηση της παιδείας
Συναυλία αλληλεγγύης προς τους εκπαιδευτικούς
Συναυλία αλληλεγγύης στον αγώνα των εκπαιδευτικών ενάντια στην αξιολόγηση και εμπορευματοποίηση της παιδείας