ντουντούκα διαμαρτυρία
«Η κυβέρνηση προσπαθεί να μας κάνει να σωπάσουμε και πιστεύει ότι μπορεί να φοβίσει τους εργαζόμενους» λένε οι εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή και καλούν για συμμετοχή στην 14ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζόμενων στην Ειδική Αγωγή καλεί όλους του εργαζόμενους να συμμετέχουν στη σημερινή 24ωρη απεργία και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π.μ. στο Σύνταγμα.

Η ΠΟΜΕΕΑ καταδικάζει την προσπάθεια κυβέρνησης και δικαιοσύνης να κριθεί παράνομη η απεργιακή κινητοποίηση, καθώς τονίζει ότι «η Κυβέρνηση στέλνει μήνυμα ότι θα είναι παράνομη κάθε απεργιακή κινητοποίηση από τους εργαζόμενους σε στρατηγικούς κλάδους της οικονομίας της χώρας μας».

Το κάλεσμα

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή (ΠΟΜΕΕΑ):             

Με απόφαση του Δικαστηρίου η Απεργία των Ελεγκτών και των τηλεπικοινωνιακών Εναέριας Κυκλοφορίας κηρύχθηκε παράνομη. Ταυτόχρονα η Κυβέρνηση έχει προσφύγει στα Δικαστήρια ενάντια στην Απεργία στον ΗΛΠΑΠ και αναμένεται η απόφαση.

Η Κυβέρνηση στέλνει μήνυμα ότι θα είναι παράνομη κάθε απεργιακή κινητοποίηση από τους εργαζόμενους σε στρατηγικούς κλάδους της οικονομίας της χώρας μας.

Στηριζόμενη σε όλο το αντεργατικό νομικό οπλοστάσιο που έχουν δημιουργήσει οι προηγούμενες Κυβερνήσεις και το οποίο εξοπλίστηκε ακόμη περισσότερο με το νόμο Χατζηδάκη, προσπαθεί να μας κάνει να σωπάσουμε και πιστεύει ότι μπορεί να φοβίσει τους εργαζόμενους.

Καταδικάζουμε αυτή την προσπάθεια Κυβέρνησης και Δικαιοσύνης και καλούμε όλους τους εργαζόμενους πιο αποφασιστικά να συμμετέχουν στην αυριανή απεργία. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω από τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 11ΠΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 27/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα