Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
aristoteleio
Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, όπου θα παρουσιάσουν τις έρευνές τους, από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου

Συνέδριο μεταπτυχιακών φοιτητών του τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές», πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, ενώ η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Εκπαίδευση Ενηλίκων», «Σχολική Παιδαγωγική», «Ειδική Αγωγή», «Ιστορία της Εκπαίδευσης», «Πολιτισμικές και Γυναικείες Σπουδές» και «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Παιδαγωγική της Ειρήνης». 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αναλυτικά:

«Νέες Φωνές»: Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ

Τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου μεταπτυχιακών φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μπίκος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Γιώργος Ζωγραφίδης, και ο Διευθυντής του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Αν. Καθηγητής Βασίλης Φούκας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είναι: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση & Εκπαίδευση Ενηλίκων», «Σχολική Παιδαγωγική», «Ειδική Αγωγή», «Ιστορία της Εκπαίδευσης», «Πολιτισμικές και Γυναικείες Σπουδές» και «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση & Παιδαγωγική της Ειρήνης». 

Τις εργασίες του Συνεδρίου μπορούν να τις παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά. Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1ZnKBRZYhYmn3hz2HCH4TCOEt_9P9qWP4jV01m0B4dUE/edit 

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. 

Περισσότερες πληροφορίες: https://neesfones.weebly.com/alpharhochiiotakappa942-sigmaepsilonlambda943deltaalpha1.html 
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σε δίκη εκπαιδευτικός για ατύχημα μαθητή σε διάλλειμα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

axiologisi
ΠΑΜΕ αξιολόγηση ή Αντίσταση;
«Το εκπαιδευτικό κίνημα μπορεί να έχει ως πυξίδα τους αγώνες ενάντια στην αξιολόγηση και την πρόσφατη απεργία – αποχή που μετά το πραξικόπημα της...
ΠΑΜΕ αξιολόγηση ή Αντίσταση;
Χρήστος Σταϊκούρας
Χρήστος Σταϊκούρας: Εξετάζεται παράταση στη ρύθμιση για τις οφειλές της πανδημίας
Ο υπουργός Οικονομικών σημειώνει πως εξετάζεται παράταση στη ρύθμιση για τις οφειλές της πανδημίας, ενώ αναφέρεται και σε μια σειρά μέτρων που είναι...
Χρήστος Σταϊκούρας: Εξετάζεται παράταση στη ρύθμιση για τις οφειλές της πανδημίας