aristoteleio
Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, όπου θα παρουσιάσουν τις έρευνές τους, από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου

Συνέδριο μεταπτυχιακών φοιτητών του τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές», πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, ενώ η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Εκπαίδευση Ενηλίκων», «Σχολική Παιδαγωγική», «Ειδική Αγωγή», «Ιστορία της Εκπαίδευσης», «Πολιτισμικές και Γυναικείες Σπουδές» και «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Παιδαγωγική της Ειρήνης». 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αναλυτικά:

«Νέες Φωνές»: Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ

Τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου μεταπτυχιακών φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μπίκος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Γιώργος Ζωγραφίδης, και ο Διευθυντής του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Αν. Καθηγητής Βασίλης Φούκας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είναι: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση & Εκπαίδευση Ενηλίκων», «Σχολική Παιδαγωγική», «Ειδική Αγωγή», «Ιστορία της Εκπαίδευσης», «Πολιτισμικές και Γυναικείες Σπουδές» και «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση & Παιδαγωγική της Ειρήνης». 

Τις εργασίες του Συνεδρίου μπορούν να τις παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά. Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1ZnKBRZYhYmn3hz2HCH4TCOEt_9P9qWP4jV01m0B4dUE/edit 

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. 

Περισσότερες πληροφορίες: https://neesfones.weebly.com/alpharhochiiotakappa942-sigmaepsilonlambda943deltaalpha1.html 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το απλό βήμα που πρέπει να κάνετε πάντα στο μπρόκολο πριν το μαγείρεμα

«Κάλτσα»: Πώς λέγεται στα ελληνικά;

Γιατί δεν πρέπει να ξεφορτώνεστε τα γρατζουνισμένα πιάτα σας

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pc-tilekpaideusi.jpg
Ο γλωσσικός παλιμπαιδισμός των boomers
Η οικειοποίηση της γλώσσας των νέων είναι, εν τούτοις, δύσκολη καθώς διαθέτει ιδιόμορφους κανόνες που διαφέρουν από τις γνωστές και συνηθισμένες...
Ο γλωσσικός παλιμπαιδισμός των boomers
μπουλινγκ
Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή

Κάθε φορά που ένα παιδί ή ένας έφηβος εμπλέκεται σε πράξη βίας, η δημόσια συζήτηση ξεκινά από το τέλος. Από το...

Ανήλικη Παραβατικότητα: Όταν η πρόληψη κοστίζει λιγότερο από την καταστολή
δάσκαλοι
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;
Γιατί κανένας εκπαιδευτικός δεν μπορεί  να δημιουργήσει προβάδισμα και να διδάξει ελευθερία, όταν ο ίδιος εργάζεται υπό καθεστώς φόβου
Ποιος θα σώσει το εκπαιδευτικό σύστημα από τα τοξικά στελέχη;