aristoteleio
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, όπου θα παρουσιάσουν τις έρευνές τους, από τις 10 έως τις 12 Δεκεμβρίου

Συνέδριο μεταπτυχιακών φοιτητών του τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές», πρόκειται να πραγματοποιηθεί, όπου θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ, ενώ η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου είναι: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και Εκπαίδευση Ενηλίκων», «Σχολική Παιδαγωγική», «Ειδική Αγωγή», «Ιστορία της Εκπαίδευσης», «Πολιτισμικές και Γυναικείες Σπουδές» και «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Παιδαγωγική της Ειρήνης». 

Δείτε εδώ το πρόγραμμα

Αναλυτικά:

«Νέες Φωνές»: Συνέδριο Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ

Τα αποτελέσματα των ερευνών των Μεταπτυχιακών Φοιτητών, των Διδακτόρων και των υποψηφίων Διδακτόρων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του 6ου Συνεδρίου μεταπτυχιακών φοιτητών του Τομέα Παιδαγωγικής, με τίτλο «Νέες Φωνές».

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 10 έως και την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021, στο ΚΕΔΕΑ του ΑΠΘ. Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 16.30. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Καθηγητής Νικόλαος Γ. Παπαϊωάννου, ο Κοσμήτορας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Κωνσταντίνος Μπίκος, ο Πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Καθηγητής Γιώργος Ζωγραφίδης, και ο Διευθυντής του Τομέα Παιδαγωγικής του ΑΠΘ, Αν. Καθηγητής Βασίλης Φούκας.

Οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου είναι: «Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση & Εκπαίδευση Ενηλίκων», «Σχολική Παιδαγωγική», «Ειδική Αγωγή», «Ιστορία της Εκπαίδευσης», «Πολιτισμικές και Γυναικείες Σπουδές» και «Διαπολιτισμική Εκπαίδευση & Παιδαγωγική της Ειρήνης». 

Τις εργασίες του Συνεδρίου μπορούν να τις παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι είτε διά ζώσης είτε διαδικτυακά. Δηλώσεις συμμετοχής στον σύνδεσμο: https://docs.google.com/forms/d/1ZnKBRZYhYmn3hz2HCH4TCOEt_9P9qWP4jV01m0B4dUE/edit 

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα, με βάση τις ισχύουσες διατάξεις. 

Περισσότερες πληροφορίες: https://neesfones.weebly.com/alpharhochiiotakappa942-sigmaepsilonlambda943deltaalpha1.html 
 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Οικοδομή
Εργατικό ατύχημα στα Γιαννιτσά: Τρεις εργάτες τραυματίστηκαν μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς
Γιαννιτσά: Τρεις εργάτες τραυματίες μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς – Οι δύο έπεσαν σε δεξαμενή βιολογικού καθαρισμού
Εργατικό ατύχημα στα Γιαννιτσά: Τρεις εργάτες τραυματίστηκαν μετά από κατάρρευση σκαλωσιάς