διαμαρτυρία, γυναίκα, διαδήλωση, ντουντούκα
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η διαμαρτυρία των εργαζομένων εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση έξω από τα γραφεία του ΟΕΦΕ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής «Ο Βύρων» πραγματοποίησε χτες, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, συμβολική κινητοποίηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).  

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, η κινητοποίηση αυτή «αποτελεί την πρώτη κίνηση για να εξειδικεύσουμε εκ νέου τις διεκδικήσεις μας, γύρω από τα ζητήματα των εργαζόμενων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, στις συνθήκες όπως διαμορφώνονται από την πανδημία και τις αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις». 

«Καταθέσαμε τις άμεσες διεκδικήσεις μας στη γραμματεία της ΟΕΦΕ και ζητήσαμε επιτακτικά ραντεβού με τη διοίκησή της, προκειμένου να θέσουμε συνολικότερα το ζήτημα και της κλαδικής συλλογικής σύμβασης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το επόμενο ραντεβού του Συλλόγου είναι η μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας (Αρκαδίου 22) που έχει οριστεί για την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 10π.μ., σχετικά με την απόλυση του εκπαιδευτικού ΑΠ από την Πολύτροπη Αρμονία, ώστε άμεσα να προβούν στους αναγκαίους ελέγχους στα εκπαιδευτήρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: «Ψηφιακό εκπαιδευτικό αρχείο μαθητή» και προφίλ αποφοίτου Λυκείου στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης
Ψηφιακό προφίλ μαθητή από το νηπιαγωγείο έως το Εθνικό Απολυτήριο – Τι σχεδιάζεται στον διάλογο για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: «Ψηφιακό εκπαιδευτικό αρχείο μαθητή» και προφίλ αποφοίτου Λυκείου στο επίκεντρο της χθεσινής συνεδρίασης
foittites
Πανελλήνιες 2026: Οι «πράσινες» σχολές με μεγάλες προοπτικές απασχόλησης
Γεωλογία και Περιβάλλον ανοίγουν νέους επαγγελματικούς δρόμους σε τομείς όπως η ενέργεια, η κλιματική κρίση και η βιώσιμη ανάπτυξη
Πανελλήνιες 2026: Οι «πράσινες» σχολές με μεγάλες προοπτικές απασχόλησης