Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
διαμαρτυρία, γυναίκα, διαδήλωση, ντουντούκα
Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η διαμαρτυρία των εργαζομένων εκπαιδευτικών στην Ιδιωτική Εκπαίδευση έξω από τα γραφεία του ΟΕΦΕ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση ν. Αττικής «Ο Βύρων» πραγματοποίησε χτες, Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, συμβολική κινητοποίηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Συλλόγου, η κινητοποίηση αυτή «αποτελεί την πρώτη κίνηση για να εξειδικεύσουμε εκ νέου τις διεκδικήσεις μας, γύρω από τα ζητήματα των εργαζόμενων στα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, στις συνθήκες όπως διαμορφώνονται από την πανδημία και τις αντιεκπαιδευτικές αναδιαρθρώσεις».

«Καταθέσαμε τις άμεσες διεκδικήσεις μας στη γραμματεία της ΟΕΦΕ και ζητήσαμε επιτακτικά ραντεβού με τη διοίκησή της, προκειμένου να θέσουμε συνολικότερα το ζήτημα και της κλαδικής συλλογικής σύμβασης», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Το επόμενο ραντεβού του Συλλόγου είναι η μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας (Αρκαδίου 22) που έχει οριστεί για την Τρίτη 16 Νοεμβρίου και ώρα 10π.μ., σχετικά με την απόλυση του εκπαιδευτικού ΑΠ από την Πολύτροπη Αρμονία, ώστε άμεσα να προβούν στους αναγκαίους ελέγχους στα εκπαιδευτήρια.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια