sxoleio
Την παρέμβαση της αστυνομίας έπειτα από καταγγελία γονέα ότι δημιουργείται συνωστισμός στο διάλειμμα σχολιάζει η ΕΛΜΕ Πειραιά, τονίζοντας ότι «οι εκπαιδευτικοί κάνουν ο, τι μπορούν να τα φέρουν βόλτα σε αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση»

Σε συστάσεις στη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Καλλίπολης, «γιατί τα παιδιά είναι πολλά και δημιουργείται συνωστισμός στο διάλειμμα», προχώρησε το πλήρωμα περιπολικού της αστυνομίας, μετά από καταγγελία γονέα, όπως αναφέρει η ΕΛΜΕ Πειραιά.

Όπως σημειώνει η ΕΛΜΕ, στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και το ΓΕΛ Καλλίπολης, το πιο μεγάλο ΓΕΛ του Πειραιά και υπάρχουν  συνολικά 600 μαθητές, άρα είναι εύλογο να σημειώνεται συνωστισμός.

«Οι εκπαιδευτικοί κάνουν ο, τι μπορούν να τα φέρουν βόλτα σε αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ  ΤΟΥ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Το ζήσαμε κι αυτό. Όπως μας ενημέρωσαν συνάδελφοι, μετά από καταγγελία γονέα, περιπολικό της αστυνομίας προχώρησε σε συστάσεις στη Διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Καλλίπολης, γιατί τα παιδιά είναι λέει ... πολλά και δημιουργείται συνωστισμός στο διάλειμμα!

(θυμίζουμε ότι στον ίδιο χώρο συστεγάζεται και το ΓΕΛ Καλλίπολης, το πιο μεγάλο ΓΕΛ του Πειραιά και υπάρχουν  συνολικά 600 μαθητές! Τα σχολεία προχώρησαν σε χωριστά διαλειμματα, αλλά πως να αποφευχθεί ο συνωστισμός με 600 μαθητές και 80 καθηγητές στον ίδιο χώρο, με 300 μαθητές στο κάθε σχολείο;)

Μα τι φωνάζουμε κύριοι τόσο καιρό εκπαιδευτικοί-γονείς και μαθητές;

Αυτά δεν λέμε; Και απαιτούμε να παρθούν μέτρα;

Αλλά κάνετε πως δεν ακούτε κύριοι της Κυβέρνησης. Και αποφασίζετε μέτρα ενάντια στον συνωστισμό, αποστάσεις ακόμα και στις πλατείες, αλλά  στα σχολεία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να στεγάζονται 25,  26 και 27μαθητες μέσα σε μια αίθουσα, να φοιτούν μαθητές σε πολυκατοικίες (9ο ΕΠΑΛ Πειραιά, που επίσης υπάρχει κρούσμα, 13ο ΓΕΛ Πειραιά) κ.α.! 

Τι να σου κάνει μετά από όλα αυτά και η αστυνομία; Μπερδεύτηκε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

Θα συστήναμε κι εμείς με την σειρά μας την επομένη φορά κύριοι της Αστυνομίας, τις συστάσεις και τις εύλογες ανησυχίες σας να τις κάνετε στο Υπουργείο Παιδείας και στο Μαξίμου.

Και κόψτε εκεί ο, τι πρόστιμο νομίζετε.

Οι εκπαιδευτικοί πάντως κάνουν ο, τι μπορούν να τα φέρουν βόλτα σε αυτή την απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

10 Πιστοποιητικά Τεχνητής Νοημοσύνης για Εκπαιδευτικούς: 1000 Υποτροφίες ως 19/1

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΡΙΖΑ ΦΛΩΡΑΤΟΥ
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
Πατρινή, με έντονη καλλιτεχνική και κοινωνική δράση, αναλαμβάνει τον πιο εμβληματικό ρόλο του θεσμού
Ποια είναι η Μαρίζα Φλωράτου που στέφεται Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2026
κληρονομικο
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
Το Δημόσιο δεν δικαιούται να επιβάλει φόρο σε ποσά κοινού λογαριασμού μετά τον θάνατο συγκαταθέτη, εφόσον προβλέπεται ρήτρα αυτόματης περιέλευσης...
Χωρίς φόρο κληρονομιάς οι καταθέσεις σε γνήσιους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς – Απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών
νηπιαγωγος
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια
Μια νηπιαγωγός επέλεξε να έχει δίπλα της τους μαθητές της στον γάμο της, χαρίζοντας στη τελετή μοναδικές στιγμές συγκίνησης και χαράς.
Γάμος γεμάτος παιδικά χαμόγελα στην Κομοτηνή: Νηπιαγωγός παντρεύτηκε με 20 μαθητές της παρανυφάκια