Thumbnail
«Πολλαπλά ωφελημένοι είναι 1091 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου με τα 4826 προνομιακά εισιτήρια που χρησιμοποίησαν την τελευταία πενταετία»

Για πολλαπλά ωφελημένους εκπαιδευτικούς κάνει λόγο η Α' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου αναφορικά με τους κατόχους της κάρτας Dodekanisos Seaways.

Αναλυτικά η ενημέρωση της Α' ΕΛΜΕ:

 Πολλαπλά ωφελημένοι είναι 1091 εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου με τα 4826 προνομιακά εισιτήρια που χρησιμοποίησαν την τελευταία πενταετία.

Οι ουσιαστικές ενέργειες της Α’ ΕΛΜΕ βοηθούν έμπρακτα τις μετακινήσεις των εκπαιδευτικών και  σε συνεργασία με την Dodekanisos Seaways, ήδη από το 2016, οι καθηγητές που υπηρετούν στα Δωδεκάνησα απολαμβάνουν προνομιακές τιμές και εκπτώσεις από το πρόγραμμα συγκέντρωσης και εξαργύρωσης μιλίων.

Ειδικότερα, οι 391 εκπαιδευτικοί – μέλη του προωθητικού προγράμματος το 2016 έχουν γίνει 1091 το 2020 και έχουν επωφεληθεί σε 4826 μετακινήσεις - εισιτήρια. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι ότι έχουν χρησιμοποιήσει μηδενικό εισιτήριο από την εξαργύρωση μιλίων 108 φορές.

Η ενέργεια αυτή προσθέτει άλλο ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ όλων εκείνων (εκπτώσεις σε καταστήματα εστίασης, αναλώσιμων, τροφίμων, ένδυσης κ.λπ.) που βοηθούν τους εκπαιδευτικούς τους των ακριτικών Δωδεκανήσων να μειώσουν το κόστος διαβίωσης κατά την υπηρέτησή τους ως εκπαιδευτικών λειτουργών.

Να σημειωθεί ότι όλοι οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εγγραφούν μέσω της σελίδας:

http://www.12ne.gr/el/pageBuilder.asp?pageID=116

Τα στατιστικά της κάρτας κίνησης εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
Νομική ΕΚΠΑ: Διακρίθηκε στον 42ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό διαμεσολάβησης
Σημαντική διάκριση της Νομικής Σχολής Αθηνών στον 42ο Ετήσιο Διεθνή Διαγωνισμό Διαμεσολάβησης της Διεθνούς Ακαδημίας Επίλυσης Διαφορών
Νομική ΕΚΠΑ: Διακρίθηκε στον 42ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό διαμεσολάβησης
Ζαχαράκη
Διεθνές Απολυτήριο (IB): Μέχρι τον Μάιο η πιστοποίηση στα 13 δημόσια σχολεία
«Η εισαγωγή στα δημόσια Πανεπιστήμια αποκλειστικά μέσα από τις πανελλαδικές» ξεκαθάρισε η υπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχράκη
Διεθνές Απολυτήριο (IB): Μέχρι τον Μάιο η πιστοποίηση στα 13 δημόσια σχολεία
Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Υλοποιούμε ένα όραμα και ένα αίτημα 50 ετών»
Σοφία Ζαχαράκη για τη δημιουργία Ανώτατης Σχολής Παραστατικών Τεχνών: «Θα έχει ειδικό σύστημα εισαγωγής»
ζαχαρακη
Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το 2026 - 2027
Το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας θα μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν οι μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου
Ζαχαράκη: Δωρεάν ψηφιακό κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας από το 2026 - 2027