ΣΕΠΕ «Αλ. Δελμούζος»:Απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία ατομικής αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας
Το Δ.Σ. του συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος»  προκηρύσσει για τα μέλη του απεργία – αποχή από κάθε  διαδικασία ατομικής αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας

Το ΔΣ του συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» επανειλημμένα, με αποφάσεις ,   κατήγγειλε την τουλάχιστον ύποπτη σιωπή της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ και την κάλεσε να προχωρήσει άμεσα σε απόφαση για απεργία – αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης εκπαιδευτικού και αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας .

Η αξιολόγηση της Κεραμέως είναι πλέον νόμος του κράτους . Μια αντιδραστική αξιολόγηση που κατηγοριοποιεί τις σχολικές μονάδες και προετοιμάζει το έδαφος για την ατομική αξιολόγηση, η οποία θα λειτουργήσει ως μηχανισμός απολύσεων εκπαιδευτικών.

Το ΔΣ του συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» απέναντι στην αμηχανία – ατολμία της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ, η οποία παρέχει πολύτιμο χρόνο στους σχεδιασμούς του υπουργείου και παράλληλα περνάει λάθος μήνυμα στους μαχόμενους εκπαιδευτικούς ,  προκηρύσσει για τα μέλη του απεργία – αποχή από κάθε  διαδικασία ατομικής αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας όπως προβλέπεται στον νόμο 4692/20 (νόμος Κεραμέως).  Επιπρόσθετα απευθύνει κάλεσμα , για μια ακόμα φορά , στις παρατάξεις της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ, ειδικότερα στις αυτοαποκαλούμενες ανεξάρτητες – αριστερές , να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους και να αλλάξουν τους συσχετισμούς στο Δ.Σ. , ώστε η ΔΟΕ να προχωρήσει σε κήρυξη απεργίας- αποχής από κάθε διαδικασία αξιολόγησης εκπαιδευτικού και αυτοαξιολόγησης σχολικής μονάδας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου «Αλέξανδρος Δελμούζος» για άλλη μια φορά επιβεβαιώνει την ανεξαρτησία του και δηλώνει πως η απόφαση του για κήρυξη απεργίας – αποχής από  κάθε διαδικασία αξιολόγησης – αυτοαξιολόγησης δεν εντάσσεται σε κανέναν κεντρικό σχεδιασμό κομματικών παρατάξεων, που οδηγούν στην διάσπαση του κλάδου,  και ελήφθη με μοναδικό κριτήριο την αγωνία των μελών του .

Αγώνας  - Αξιοπρέπεια – Αλληλεγγύη

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ALFAVITA.GR

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews για να μάθετε πρώτοι μόνο τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν

Όλες οι ειδήσεις σήμερα