vouli kinitopoisi
Ο Σύλλογος Εκπ/κών  Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λέσβου, συνεχίζει τον αγώνα και καλεί όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στην Παράσταση  Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Β. Αιγαίου την Τρίτη 19 Μαΐου στη 1.30 μμ.

          Υπουργείο Παιδείας, κυβέρνηση και μεγάλος αριθμός σχολαρχών κλείνουν τ’ αυτιά στη φωνή των χιλιάδων δημόσιων και ιδιωτικών εκπαιδευτικών που διαδήλωσαν δυναμικά στις 13 Μαΐου για να στηρίξουν το δημόσιο σχολείο και το κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης κι ανοίγουν τις κάμερες αναμετάδοσης των μαθημάτων αγνοώντας τους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και τις παιδαγωγικές αρχές.

            Δεν αποσύρουν το αντιδημοκρατικό – αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.

            Αρνούνται να λάβουν όλα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και της ζωής μαθητών και εκπαιδευτικών ώστε τα σχολεία να είναι ανοιχτά με ασφάλεια.

Ο Σύλλογος Εκπ/κών  Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Λέσβου, συνεχίζει τον αγώνα και καλεί όλους/ες τους/τις εκπαιδευτικούς, τους γονείς και συνολικά την κοινωνία να δώσουν δυναμικό και μαζικό παρών στην Παράσταση  Διαμαρτυρίας στην Περιφερειακή Δ/νση Εκπ/σης Β. Αιγαίου την Τρίτη 19 Μαΐου στη 1.30 μμ.

 Απαιτούμε:

  • Να αποσυρθεί τώρα το αντιεκπαιδευτικό πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία.
  • Να μην εφαρμοστεί η απαράδεκτη τροπολογία της Υπουργού των καμερών για την ζωντανή αναμετάδοση των μαθημάτων.
  • Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας σε όλα τα σχολεία.
  • Να στηριχθεί το δημόσιο σχολείο και να αυξηθεί η χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προϋπολογισμό.
  • Να μπει φραγμός στις απαράδεκτες πιέσεις των σχολαρχών που εξαναγκάζουν τους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς να κάνουν μάθημα με κάμερες στην τάξη.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω

Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις δράσεις μας μέχρι τη δικαίωση

  

ΓΙΑ ΤΟ  Δ .Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

           Η     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο   ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      ΚΑΛΑΜΙΔΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ                ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κέντρο Καινοτομίας Ηπείρου
Κ. Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Εντός του 2026 η παράδοση και στα 13 Κέντρα Καινοτομίας
Στα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός με τη Σοφία Ζαχαράκη - «Μακάρι και εμείς όταν κάναμε βιολογία να είχαμε τέτοια εργαλεία»
Κ. Μητσοτάκης από τα Ιωάννινα: Εντός του 2026 η παράδοση και στα 13 Κέντρα Καινοτομίας
Ακαδημία Φαρμάκου
Υπουργείο Παιδείας: Σε ΦΕΚ η ίδρυση της Ακαδημίας Φαρμάκου στην Τρίπολη
Στο Εθνικό Τυπογραφείο η απόφαση για την πρώτη Ακαδημία Επαγγελματικής Κατάρτισης της χώρας - Πώς θα λειτουργεί
Υπουργείο Παιδείας: Σε ΦΕΚ η ίδρυση της Ακαδημίας Φαρμάκου στην Τρίπολη