Κάλεσμα σε ημερίδα από την ΕΛΜΕ Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας

Το ΔΣ της Ε.Λ.Μ.Ε. Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων σας προσκαλεί στην ημερίδα/ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 και  ώρα 9:00 έως 14:00 στο αμφιθέατρο του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθηνών, Τιμολέοντος Φιλήμονος 36, σταθμός μετρό Αμπελόκηποι, με θέμα:

«Πρότυπα και Πειραματικά σχολεία: Το όραμα για μια σύγχρονη, ποιοτικά αναβαθμισμένη και δωρεάν Δημόσια Εκπαίδευση»

Στόχος της ημερίδας/ανοιχτής συζήτησης είναι η διαμόρφωση πλαισίου προτάσεων που θα κατατεθούν στον διάλογο που ελπίζουμε ότι θα ανοίξει το Υ.ΠΑΙ.Θ. στο πλαίσιο των νομοθετικών πρωτοβουλιών του για την αναβάθμιση του θεσμού των Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων.

Θα εκφράσουν την άποψή τους Διευθυντές και Εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα Π.&Π.Σ. όλης της χώρας,  Πανεπιστημιακοί τ. Πρόεδροι των ΕΠ.Ε.Σ. των Π.&.Π.Σ., τ. Σχολικοί Σύμβουλοι, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου και τ. μέλη ΕΠ.Ε.Σ., Καθηγητές Πανεπιστημίου και Ερευνητές, Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Π.&Π.Σ. και Σύλλογοι Αποφοίτων.

Το πρόγραμμα της ημερίδας ΕΔΩ