ΣΕΠΕ Λήμου: Για τη διπλή μοριοδότηση αναπληρωτών σε δυσπρόσιτα σχολεία και ΚΕΣΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΠΛΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΕ ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΣΥ

Να αναγνωριστεί η διπλή μοριοδότηση για τους αναπληρωτές που εργάστηκαν σε δυσπρόσιτα σχολεία και ΚΕΣΥ

 

  Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στις διαμαρτυρίες αναπληρωτών συναδέλφων που εργάστηκαν σε δυσπρόσιτα σχολεία και δεν θα μετρήσει η διπλή μοριοδότηση της προϋπηρεσίας τους σύμφωνα με το νέο νόμο για τα κριτήρια διορισμών-απολύσεων των αναπληρωτών.

  Οι συνάδελφοι που επέλεξαν να εργαστούν στις εσχατιές της χώρας και στα νησιά με το κίνητρο της διπλής μοριοδότησης, μένουν τώρα μετέωροι με την επιλογή της προηγούμενης ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας να τους στερήσει και αυτό το ελάχιστο κίνητρο και αυτό αποτελεί μια ακόμα κατάφορη αδικία προς αυτούς τους συναδέλφους.

  Επιπλέον, όπως μαθαίνουμε, οι αναπληρωτές συνάδελφοι που εργάστηκαν την περασμένη σχολική χρονιά στο ΚΕΣΥ Λήμνου το οποίο μαζί με τα άλλα ΚΕΣΥ συμπεριλαμβάνεται στις σχολικές μονάδες σύμφωνα με το ΦΕΚ 3941/2018 και το οποίο ως ΙΑ κατηγορίας έπρεπε να χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτο όπως και οι άλλες σχολικές μονάδες της αντίστοιχης κατηγορίας, αυτό δεν έγινε και αποτελεί κατάφορη αδικία για τους αναπληρωτές συναδέλφους όλων των ειδικοτήτων που εργάστηκαν στο ΚΕΣΥ Λήμνου.

 

  Απαιτούμε από τη νέα ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας :

  • Να μετρήσει η διπλή μοριοδότηση για των διορισμό εκπαιδευτικών ως αναπληρωτών που εργάστηκαν σε δυσπρόσιτα σχολεία
  • Να μετρήσει ο χαρακτηρισμός του ΚΕΣΥ Λήμνου ως δυσπρόσιτο όπως και για τις άλλες σχολικές μονάδες της αντίστοιχης (ΙΑ) κατηγορίας.

σχετικά άρθρα