Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση 18/12
Ενημερωτικό της Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκέμβρη 2018  στις 10.30 το πρωί  στο 23ο Λύκειο Θεσ/νίκης Κασσάνδρου 17 (πίσω από το Διοικητήριο ) ενώ μετά  το μεσημέρι 2-7.30 μμ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της Ε. επιτροπής

Ήδη εγκρίθηκε  συνδικαλιστική άδεια  από τις διευθύνσεις για όσους/ες συναδέλφους/ισσες συμμετέχουν στις διαδικασίες. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι/ισσες που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ μόνιμοι και αναπληρωτές γενικής εκπ/σης και E.A.

 Η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για τους αναπληρωτές (Η συνδρομή είναι η ελάχιστη δυνατή καθώς  τα 10 ευρώ είναι συνδρομή στην ΟΛΜΕ και 1 ευρώ στην ΕΔΟΘ) Καλούμε τους «συνδέσμους» των σχολείων να συγκεντρώσουν τις συνδρομές ανά σχολείο για την διευκόλυνση όλων  την ώρα της ψηφοφορίας.   Όσοι/ες συνάδελφοι έχουν πληρώσει σε άλλη ΕΛΜΕ να προσκομίσουν την βεβαίωση πληρωμής. Κατά την ψηφοφορία οι συνάδελφοι θα λάβουν και την εκπτωτική κάρτα της ΟΛΜΕ.       Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα!

  • Παρακαλούμε θερμά όσους διευθυντές των σχολείων  δεν το έχουν κάνει ήδη να αποστείλουν άμεσα τις καταστάσεις  όλων των υπηρετούντων στο σχολείο (με παρατήρηση αν έχουν διατεθεί σε άλλο σχολείο) οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν ως εκλογικοί κατάλογοι και είναι απαραίτητες!
  • Παρακαλούμε τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές (χωρίς αυτές δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εκλογές !) ενημερώνοντας το mail  ή το blog της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.
syneleusi.jpg

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΘΗΡΑΣ                    ΝΙΚΟΣ ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ

best of network

σχετικά άρθρα

Ο Π.Λαφαζάνης κατέθεσε μήνυση κατά του Τσίπρα για  «παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας» 
Ο Π.Λαφαζάνης κατέθεσε μήνυση κατά του Τσίπρα για  «παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας» 
Με αφορμή τις διώξεις κατά του γραμματέα της Λαϊκής Ενότητας
Ο Π.Λαφαζάνης κατέθεσε μήνυση κατά του Τσίπρα για  «παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας»