ΕΛΜΕ Πειραιά: 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών 1-7 Απριλίου το 2019
ΕΛΜΕ Πειραιά

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Πειραιά, με χαρά ανακοινώνει ότι από 1 Απριλίου 2019 μέχρι και 7 Απριλίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η 4η Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο φιλόξενο χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά.

Μία πρωτοβουλία της ΕΛΜΕ Πειραιά, που δίνει τη δυνατότητα στους εκπαιδευτικούς του Πειραιά να εκθέσουν το πλούσιο έργο τους και που έχει πια καθιερωθεί στην πόλη μας.

Στο πλαίσιο αυτό, τη Δευτέρα 17/9 στις 20:00 στο 7ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί το πρώτο μάζεμα της Οργανωτικής Επιτροπής για τον καθορισμό του θέματος της Έκθεσης και ορισμένων πρώτων οργανωτικών ζητημάτων. Καλούμε όποιον συνάδελφο επιθυμεί, να πάρει μέρος. Σε περίπτωση αδυναμίας κάποιου συναδέλφου να παρευρεθεί μπορεί εναλλακτικά να στείλει email με τις προτάσεις του στο [email protected]

(η πραγματοποίηση της Έκθεσης τον Απρίλη του 2019 και όχι το Νοέμβριο του 2018, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά σε συνεννόηση με τη Δημοτική Πινακοθήκη, οφείλεται τελικά σε αδυναμία παραχώρησης της αίθουσας της Δημοτικής Πινακοθήκης Πειραιά. Επίσης, έχει ζητηθεί η διάθεση της Πινακοθήκης και για επιπλέον ημέρες-πέραν της 7ης Απριλίου- χωρίς να έχουμε λάβει ακόμα απάντηση).

σχετικά άρθρα